X
ofelia popii TSTV

TSTV cu cea mai bună actriță din România, Ofelia Popii

Proaspăt laureată a galei UNITER cu premiul de cea mai bună actriță într-un rol principal, Ofelia Popii ne-a făcut bucuria de a ne fi alături în studioul Turnul Sfatului TV.

Ofelia ne-a povestit cum era încă la duș când la televizor a început gala de decernare a premiilor, pe la ce locuri de joacă merge prin Sibiu cu fiica ei de patru ani și jumătate, la ce proiecte lucrează în această perioadă, dar și de ce nu pleacă din Sibiu pentru a juca în filme la București.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Emi Petcu

    Talentul ei : țipete, gesticulații, scremete. Mult zgomot pentru … Chiar nimic. Talentul ei: sa se pună bine cu Chiriac. Cum? Ea știe. Teatrul din Sibiu e după chipul și asemănarea lui. Dar lumea e plina de debusolați care iau totul de bun pentru că li se spune că așa li se spune și de snobi care vor sa fie văzuți la teatru. Indiferent daca le place dau nu. Ofelia Popi = o forma fără conținut. Sunt actrițe care îți spun enorm de mult chiar și când tac. Ea tipa că să atragă atenția. Nu putea promova Chiriac altceva.

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact