X
poza canditati

Votează PRO România pe 26 mai, poziția 3 pe buletinul de vot

Am construit un partid nou – PRO România – pentru a aduce laolaltă resursele umane, cunoștințele profesionale acumulate și experiența guvernamentală.

Am construit acest partid nou din dorința de a demonstra că și în România „se poate” și că România este capabilă să aibă mai mult decât incompetența, corupția și hoția de acum.  Alegerile europarlamentare sunt primul nostru test.

De trei ani, în România se discută doar despre amnistii, grațieri și completuri de judecată în loc să discutăm de modernizarea României. Am pierdut timp și bani într-un război surd care nu folosește niciunui român. Totul în detrimentul țării.

PRO România este fără îndoială un start-up politic, dar nicidecum un proiect care pleacă de la zero. Principala noastră carte de vizită este performanța guvernării Ponta, care a reparat dezastrul guvernărilor anterioare, a adus creștere economică și dreptate socială. Realizările incontestabile din perioada 2012-2015 trebuie reluate de o echipă capabilă să promoveze proiecte coerente, care să ducă la servicii sociale de calitate, modernizarea infrastructurii, oportunități pentru tineri, respect pentru vârstnici și siguranță pentru toți cetățenii.

Un vot pentru PRO România la alegerile europarlamentare înseamnă un vot pentru Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose, Iurie Leancă și pentru o echipă de profesioniști. Este un vot pentru o echipă care ține cu țara, un vot pentru a rămâne în UE.

PRO România, prin europarlamentarii săi, va reprezenta cu onoare și profesionalism interesele țării noastre în Europa, deoarece credem că locul nostru este și trebuie să rămână în Europa.

Votează PRO România pe 26 mai, poziția 3 pe buletinul de vot.

PRO România Ține cu România!

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   EU

   DACA ESTI PSD-IST,VOTEAZA PSD! Din pacate,domnul Ponta,nu a dat dovada de curaj si determinare. CINE A ARUNCAT GAINILE MOARTE in sediul acl,la Bucuresti? A investigat vreodata?A avut curajul sa faca lumina in acest caz, caz care l-a costat personal presedentia Romaniei? NU. A stat si a aceeptat sa ii fie pus in carca un asemenea act de nesimtire, cel mai probabil facut de pnl,ca astia sunt asa ipocriti.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact