X
nera plant

La ce ajută crema de gălbenele

Crema de Gălbenele (Calendula Officinalis) sau Filimică este îndeobște cea mai cunoscută ca bogată în beneficii, de la cei bătrâni care pregăteau alifii din plantă proaspătă mărunțită și topită în osânză înfierbântată. Ei bine, crema despre care urmează să citiți este formată doar cu uleiuri vegetale.

Maicile de la Mănăstirea Nera nu folosesc grăsimi de proveniență animală ci doar uleiuri vegetale, care au proprietatea de a catifela pielea și conțin vitamine, calciu și fier. Produsele apicole, ca ceara și mierea de albine, cu proprietăți regenerative, conferă produsului consistență și stabilitate și înglobează un set complex de minerale (magneziu, potasiu, calciu, sodiu, clor, sulf, fier, cupru, zinc) și vitamine (B1, B2, B3 şi B5). Un alt ingredient folosit în laboratorul mănăstirii este uleiul volatil de lavandă, cu efect cicatrizant și antiinflamator.

Cu toate acestea secretul maicilor cu privire la această cremă constă în îmbinarea extractului din Gălbenele (Calendula Officinalis) cu cel din Sânziene (Galium Verum).

Gălbenelele au un rol deosebit în menținerea tinereții și frumuseții tenului, sunt de ajutor major în tratarea alergiilor, eczemelor, acneei, urticariei, regenerează pielea afectată de arsuri şi degerături, accelerează cicatrizarea rănilor, sunt adjuvant în furunculoză, negi, scabie, dermatită seboreică, sunt recunoscute pentru efectul lor în următoarele afecțiuni: ganglioni măriți, hemoroizi externi, ulcere varicoase, flebite, călcâie crăpate, vânătăi, ulcerații pe sân (maligne sau benigne) și răni produse de cancerul pielii, infecții fungice în zona genitală și perianală.

Sânzienele sau Drăgaica ameliorează inflamațiile și cicatricele în afecţiuni cutanate (răni, ulceraţii, furuncule, pecingine, erizipel, eczeme, scabie, acnee, psoriazis), precum și în boli dermatice canceroase (plăgi maligne pe limbă, laringe și piele). Planta cu numele Sfântului Ioan Botezătorul (Sân-Zian, Sânt-Ioan,Floarea lui Sântion) calmează durerile reumatice și estompează varicele, iar în cosmetică este indicată în menținerea elasticității pielii și în atenuarea ridurilor fine.

Această îmbinare de proprietăți aduce un plus cremei Nera Plant conferindu-i simultan efecte în regenerarea și tonifierea pielii, precum și în dezinfectarea și cicatrizarea leziunilor de tot soiul.

Crema de gălbenele se găsește pe site-ul REIRAPLANT.RO, alături de multe altele la fel de benefice, create din plante naturale, atent selecționate.

Produsele Nera Plant devin treptat cele mai căutate produse, care nu pot lipsi din niciun cămin. Naturale, realizate cu cea mai mare grijă și întotdeauna binecuvântate la Mănăstirea Nera, un locaș de cult deosebit care a luat ființă în anul 1994, la inițiativa și prin strădania doctorului Pavel Chirilă, specialist în tratamente naturiste și promotor al conceptului de medicină creștină, în localitatea Slatina –Nera, satul natal al domnului doctor. Mănăstirea va fi cunoscută în scurt timp drept Mănăstirea Nera. Laboratorul Sfinții Doctori Fără de Arginți al Mănăstirii Nera a apărut în anul 2009, din dorința măicuțelor de a aduce mai aproape de oameni darurile tămăduitoare sădite de Dumnezeu în plante.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    pelerin cu pelerină

    citat :Produsele Nera Plant devin treptat cele mai căutate produse, care nu pot lipsi din niciun cămin. Hai sa mori tu ! eu nu am asa ceva de cand ma stiu si nu am crapat fara ale. Si daca tot sunt asa de smechere , de ce nu ne spun doamnele din ce plante obtin ele uleiurile si prin ce procedee ? Aud ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact