Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Meteo: Ploi torențiale așteptate azi în zona Sibiului

Meteo: Ploi torențiale așteptate azi în zona Sibiului

Meteorologii anunță că până la ora 23:00, astăzi sunt așteptate ploi torențiale și perioade cu intensificări ale vântului, în zona Sibiului.

Potrivit prognozei meteo, în intervalul menţionat vor fi perioade cu averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi grindinã. Astfel de fenomene se vor semnala în special în regiunile estice şi sud-estice, precum şi în zonele montane şi submontane. Cantitãţile de apã vor depãşi 15-25 l/mp şi pe arii restrânse 35-45 l/mp.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 22 grade, iar cele minime între 10 şi 12 grade, arată specialiștii. Mâine dimineaţă, izolat se va semnala ceaţã.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1927

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus