X
maraton restricii

Nou record stabilit de Maratonul Internațional Sibiu: cu 40% mai mulți participați

Faptul că anul acesta la Maratonul Internațional Sibiu au fost aduse în atenția donatorilor 40 de proiecte nu a fost singurul pas important în istoria evenimentului. Organizatorii spun că pentru ediția din 2019 s-au înscris cu 40% mai mulți alergători decât anul trecut.

Peste 5.500 de alergători au confirmat prezența la Maratonul Internațional Sibiu 2019, un număr aproape dublu față de ediția din 2018, spun organizatorii. „Logistica necesară ne obligă să avem cu trei săptămâni înainte cifrele exacte de participare. Anul acesta vom avea 5562 de participanți, o creștere cu 40% față de anul trecut, respectiv peste 1500 alergători în plus, ceea ce e și un record de creștere pentru noi”, spune Ciprian Ciocan, directorul evenimentului.

Totodată, până în acest moment, șase dintre cauzele înscrise și-au depășit target-ul. În ceea ce privește suma totală promisă, prin intermediul Maratonului Internațional Sibiu, cei care au găsit o cauză pentru care au vrut să doneze au promis peste 600.000 de lei, iar donațiile se pot face în continuare.

Lista proiectelor poate fi consultată AICI, iar donațiile se pot face până pe 1 iulie.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact