X
las fierbinti actori vot 1

Actorii din Las Fierbinți au votat în Valea Aurie

Actorii care interpretează rolul lui Giani, Dorel și al lui Bobonete, din serialul Las Fierbinți, au stat astăzi la cozile unei secții de votare din Valea Aurie.

Constantin Diță, cel care interpretează rolul lui Giani, și Mihai Bobonete, cel care în serialul Las Fierbinți joacă rolul lui Bobiță, și Mihai Rait Dragomir, actorul din rolul lui Dorel, au ales să voteze la Sibiu în cadrul scrutinului de astăzi, 26 mai 2019. Cei doi au stat la cozile formate la cele patru secții de vot amenajate în cadrul Școlii gimnaziale nr. 25, din cartierul Valea Aurie. ”Job Done! E mai legal așa?”, a postat Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook, alături de un selfie cu ceilalți colegi și sibienii care s-au fotografiat cu ei.

las fierbinti actori vot 2

La fel ca numeroase alte secții de vot din județ, și aici prezența la vot a fost simțitor mai ridicată decât la alte scrutinuri. Potrivit datelor date publicității de Biroul Electoral Central, la cele patru secții de vot din Valea Aurie, prezența ora 15:30 era cuprinsă între 39 și 44%, pentru alegerile europarlamentare.

Sursa foto: Facebook / Mihai Bobonete, Victor Letia

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact