X
61221329_1035157803540172_722593999482781696_n

Carmen Iohannis a votat în Sibiu ”pentru România europeană”. Președintele a votat în București

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a votat la secția de vot amenajată la Şcoala Gimnazială Nr. 4, din Cartierul Trei Stejari. ”Am votat pentru România europeană, pentru justiție independentă. Să auzim numai de bine”, le-a spus jurnaliștilor Carmen Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a votat în București, la Liceul Jean Monnet. „E o zi importantă și asta nu spun doar dumneavoastră, jurnaliștilor, ci tuturor românilor: haideți la vot!”, a spus șeful statului înainte să voteze. Atât Klaus Iohannis, cât și soția sa au luat cele trei buletine de vot, asta înseamnă că a votat și la referendum. „Veniți la vot, dragi români, veniți la vot, că astăzi puterea politică este la voi. Astăzi, decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votați!”, a spus Klaus Iohannis, după ce a votat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    realistul

    Ce limbaj de lemn! Romania a fost intotdeauna in Europa, dna profesoara1 Supusa toanelor celor puternici si tradata celor care au condus-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact