X
dragnea-20

Dragnea despre Dăncilă: ”Să nu care cumva să-și dea demisia!”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat în această seară că nu intenționează să-și dea demisia după alegerile europarlamentare și o îndeamnă și pe Viorica Dăncilă să facă același lucru. ”Îi transmit și doamnei Dăncilă să nu carecumva să-și depună mandatul pentru că programul de guvernare trebuie dus mai departe”, a anunțat Dragnea.

Liderul social-democrat s-a adresat și membrilor PSD să nu privească în mod tragic rezultatul de la referendum. ”Nu e prima dată când suntem în situația asta a mai fost în 2007, în 2015. Le cer colegilor să țină partidul unit”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a spus că pentru alegerile prezidențiale coaliția PSD-ALDE are două variante: Gabriela Firea, ”dacă mai vrea” și Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea a propus ca în luna iunie să se organizeze un congres al PSD care să desemneze candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale, dar și să proiecteze cursul partidului pe viitor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Mustacila, ti-ai dus gloata aia numita partid la pierzanie. Multumim, da ca sa nu mori prost, data viitoare daca ii spui lu aDancila sa-si tina fleanca, pesedeu creste la vot cu minim 15%!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact