Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Șofer de taxi neatent. A provocat un accident cu clienți în mașină

Șofer de taxi neatent. A provocat un accident cu clienți în mașină

Un șofer de taxi din Mediaș, în vârstă de 62 de ani, a provocat un accident între Alma și Smig, pe DJ 142 cu DC 19. În urma incidentului, două persoane au fost rănite. 

Șoferul a virat stânga și nu a acordat prioritate unui alt autoturism condus regulamentar din sens opus, de un tânăr de 24 de ani din Copșa Mică, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu.

În urma accidentului au rezultat 2 răniți, un bărbat si o femeie, pasageri în taxi. Cei doi sunt conștienți, arată sursa citată.

IMG-20190526-WA0068

Intervenția promptă a salvatorilor a condus la deblocarea victimelor, o femeie de aproximativ 55 de ani cu fractură deschisă membru inferior și un bărbat de aproximativ 68 de ani cu traumatism cranio-cerebral, relatează slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Ambii au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la CPU Mediaș.

IMG-20190526-WA0065

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus