Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Aplicație lansată la Sibiu, odată cu primul meci din finala Sibiu-Oradea la baschet

Aplicație lansată la Sibiu, odată cu primul meci din finala Sibiu-Oradea la baschet

BC CSU Sibiu începe seria meciurilor din Finala Ligii Naționale cu CSM CSU Oradea. Astăzi este programat primul meci, de la ora 18:00, urmând ca meciul 2 să se joace tot la Sala Transilvania, miercuri, de la ora 19:00. Ambele meciuri se vor disputa cu CASA ÎNCHISĂ.

Baschetbaliștii sibieni sunt pregătiți de primul duel al celui mai așteptat moment al campionatului: FINALA. După ce au învins Oradea și în ultimul act al Cupei României, elevii lui Dan Fleșeriu sunt hotărâți să facă meciuri bune în compania campioanei en-titre, CSM CSU Oradea. Primul duel începe astăzi de la ora 18:00, la Sala Transilvania și în direct pe DIGISPORT.

„Ultimele 2-3 zile au fost foarte lungi. Băieții sunt nerăbdători să joace. Cu siguranță vor fi meciuri strânse, cu angajament fizic foarte mare, cu încărcătură psihologică foarte mare, dar sunt meciuri pe care le-am visat și dorit de la începutul sezonului. Le-am și spus băieților că ar trebui să ne simțim ca atunci când ne-am întors din cantonamentul din Serbia și am vrut să începem o dată campionatul și meciurile oficiale. Băieții sunt sănătoși, nu avem probleme de efectiv și sperăm să jucăm cu determinare, cu atitudine foarte bună. Suntem pregătiți sută la sută”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Show pentru suporterii CSU

Sibianca ARIAS va mixa pentru Kevin Hardy & Co. și fanii CSU. Dacă nu i-ați ascultat muzica la Untold sau Neversea, în Liquid sau în Cotton, aveți șansa de a o face acum, ARIAS pregătind mai multe piese îndrăgite atât de jucători cât și de suporteri.

De asemenea, prezenți la Sala Transilvania vor fi artiștii trupei „Pe Picioroange”, Carmen Stroia și Liviu Bledea, reveniți după un lung turneu în Statele Unite. Ei vor porni astăzi, la ora 16:30, din Piața Mare iar fanii care vor să îi însoțească în drumul spre Sala Transilvania sunt așteptați acolo.

CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance vor înveseli din nou atmosfera între sferturi, în timp ce alte momente spectaculoase de streetdance vor fi pregătite de echipele „Young Till Death” și „Iron Kids”, din cadrul studioului KOLORAT Dance din Sibiu.

În Fan-Zone vor exista Fan Shop, face-painting, tatuaje temporare cu Finala și CSU, un photo-corner cu un decor dedicat Finalei și Insula Naturo Juice. Partenerii de la KUKA au creat un Robo-Coș unde suporterii vor fi provocați să își testeze abilitățile de shooteri. Cei mai preciși fani vor putea câștiga premii cu însemnele CSU.

Totodată, în timpul meciului va fi organizat concursul „Shoot & Win” pentru spectatori, organizat de Casa Pariurilor.

În premieră națională se va lansa azi Social Club, o aplicație 100% românească ce vrea să revoluționeze lumea și care te poate ajuta să îți lărgești cercul de prieteni.

„Sala Transilvania va fi plină de inimi galben albastre. Vrei să vezi dacă îți găsești prietenii, colegii de birou, șefii sau amicii din liceu la meci?! Sau poate vrei să cunoști și alți fani care vin să susțină echipa și Sibiul în marea finală! Totul este ușor, friendly, la un click distanță! BC CSU Sibiu va avea un user special creat în această aplicație, unde vă așteptăm cu mesaje de susținere pe tot parcursul zilei de azi”, spun cei de la CSU.

Puteți descarca aplicația din:  App Store sau Google Play. Mai multe detalii pe www.social-club.ro

Informații pentru suporteri!

Suporterii sunt rugați să ajungă din timp la Sala Transilvania, întrucât biletele au fost vândute în totalitate, iar accesul va începe la ora 17:00. Atenție, toți copiii peste 7 ani au nevoie de bilet sau abonament pentru a intra la meciuri. Cei sub 7 ani au accesul gratuit, însoțiți de un adult, dar nu au locul asigurat.

„Alături de bucuria pe care o vom simți cu toții, pentru că echipele noastre au ajuns în actul final al Ligii Naționale de Baschet, ne dorim ca meciurile să se desfășoare sub semnul fair play-ului și respectului reciproc, atât pe teren, cât și în tribune. Ne dorim ca toți cei angrenați în acest fenomen al baschetului să simtă emoțiile pozitive iar împreună să ne bucurăm de o atmosferă senzațională”, transmit oficialii CSU.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus