Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

BC CSU Sibiu pierde primul meci din finală. Următorul se joacă tot la Sibiu

BC CSU Sibiu pierde primul meci din finală. Următorul se joacă tot la Sibiu

Primul meci din finala mare a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a încheiat cu o înfrângere pentru jucătorii sibieni. BC CSU Sibiu a pierdut la mustață partida.

Partida disputată împotriva celor de la CSM CSU Oradea, în lupta pentru marele titlu, s-a încheiat cu un rezultat nefavorabil pentru sibieni, respectiv 89-87. Cu toate că au avut un început bun și până aproape de jumătatea meciului s-au menținut în fața adversarilor, a doua jumătate a fost cu ghinion pentru sportivii lui Dan Fleșeriu, care au părut de multe ori pierduți pe teren.

Pe final de meci au reușit să se mobilizeze și să elimine diferența de puncte, care la un moment dat depășise chiar 10 puncte, efortul nefiind însă destul pentru a putea să îi și depășească pe Orădeni. Galben-albaștrii au pierdut așadar prima partidă din finală, la două puncte diferență.

„Au fost două reprize total diferite, pentru noi a doua repriză a fost ceva de neînțeles, atitudinea noastră în apărare ne-a distrus pur și simplu. Am pierdut sfertul trei cu 16 puncte, n-am fost în stare să facem o apărare suficient de bună chiar dacă am fi avut probleme cu faulturile. Ei au răspuns mult mai bine în sfertul trei și cred că acolo am pierdut meciul, în sfertul patru a tot trebuit să venim din urmă. Rezultatul de minus două puncte nu este realistic. Îi felicit pe cei de la Oradea. Au făcut un meci bun”, a transmis la final de meci, Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Următorul meci cu Oradea se va juca tot la Sibiu, miercuri, de la ora 19:00, la Sala Transilvania.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Anonymus

Acum 4 ani

la cum au jucat sa zica mersi ca nu au pierdut la o diferenta mai mare de atata...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus