X

16 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Mah copii mah, asta e problema voastră, ca va uitați “acolo sus”. Pai ce sibieni sunteți voi? Nu vedeți ca mai marii tuturor celorlalte partide sunt din Sibiu sau bazați la Sibiu? Barna, Turcan, Iohannis… Nu zic ca fie toți șefii din Sibiu, dar ca sibieni pesedisti, atâția cât sunteți, trebuie sa va uitați de la același nivel la oricine e șef PSD, nu de jos. Ca sunteți sibieni, mah!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dragi pesedisti, nu parasiti corabia precum sobolani! Luptati! Aratati ca sunteti in acest partd pt. idealurile social-democatiei si nu ca sa va faceti averi si case peste case ca altii! Fiti curajosi, asumati-va esecul, ridicati-va si mergeti mai departe! Nu se sfarseste lumea cu niste alegeri sau cu unreferendum , nici cu olecarea lui Dragnea …la pension…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vivi dragan

  Se pare ca pesedisti din Sibiu nu au priceput nimic din ce li sa intamplat. Sa ei 10 la suta si sa nu intelegi nimic e o performanta. Cand scriam aici ca nu vor lua 10 la suta in municipiu si 15 la suta in judet radeau pesedisti. Pai nu poti cu un conducator ca Trif care dadea niste comunicate de ne stricam de ras sa mergi in alegeri. Acest Trif a crezut ca daca il injura pe Iohannis si il pupa in dos pe puscariasul Dragnea va lua o gramada de voturi in Sibiu. Au trecut doua zile si Trif mare caracter nu sufla o vorba despre dezastrul de la Sibiu. Daca avea o minima decenta trebuia a doua zi sa isi depuna demisia. Dar de unde nu e nu ai ce cere. Succes din victorie in victorie spre infrangerea finala sau mai bine spus in SIBIU adio PSD.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  LL

  Am cunoscut multi primari PSD ai judetului Sibiu; unii nu au treaba cu partidul lor dar se complac pentru ceva fonduri extrabugetare primite de la Buc; altii sunt cu probleme de justitie si se vor ispasiti. Din pacate nu-mi aduc aminte de niciunul care sa nu ma fi dezamagit de-a lungul timpului.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Teo

  Acest trif cu sleahta lui ,au fost marionetele puscariasului dragnea la Sibiu,obtinand avantaje-inclusiv functia de ministru-ca urmare a acestei situatii.Ca sa ti dai demisia, iti trebuie un dram de onoare.Nu poti sa fii de partea hotilor ,doar daca esti complice cu acestia sau daca ai de castigat de pe urma lor.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iooo

  Comunistii tot comunisti raman! Ei asteapta un mesaj de la centru pentru a decice pe cine o sa sustina in consinuare. Oameni fricosi, fara principii si fara idei.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Terea

  După ce ai fost alături de un multiplu infractor, pe care l-ai slujit și urmat politic, nu crezi că e cazul să-ți dai demisia de onoare, tovarășe Trif?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dumi

   Pot răspunde și eu cu o întrebare? Raluca Turcan după ce a adus osanale și a susținut o infractoare de ce nu își da demisia?

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Micu

  Sa-l intrebe cineva pe domnul Budin de la Poplaca cate promisiuni si-a respectat din lista aia pe care a pus-o in cutiile postale imediat dupa alegeri. zero. Aaaa, ca a facut cateva drumuri? E doar o chestie de normalitate inceputa de minim 6 ani deci nu e doar meritul sau.
  Canalizarea inca nu exista si la 7 km de sibiu gazul metan nu curge, mortii inca se tin in casa ca nu exista o capela, drumurile agricole lipsesc cu desarvarsire, etc.
  Cele 116 voturi pe care le-au primit au fost prea multe.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihaela

  Conducerea psd sibiu ar trebui sa plece imediat. Ar trebui sa isi asume scorul foarte slab de la alegeri, 10%. Daca sunt oameni onorabili, ar trebui sa aiba demisia pe masa la aceasta ora.
  oricum o sa zboare ei, doar au fost trompetele lui dragnea. PA TRIF! PA PSD SIBIU!

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact