Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Viceprimarul Răzvan Pop și-a depus demisia. Urmează alegeri

Viceprimarul Răzvan Pop și-a depus demisia. Urmează alegeri

Consilierii locali vor trebui să aleagă un nou viceprimar al Sibiului, după ce Răzvan Pop și-a înaintat demisia din această funcție la mijlocul săptămânii trecute.

Răzvan Pop (PNL) și-a înaintat demisia în cursul zilei de miercuri, 22 mai 2019, aceasta intrând în vigoare de joi, 30 mai, se arată într-un proiect aflat pe ordinea de zi a Consiliului local Sibiu. Demisia lui Răzvan Pop este doar din funcția de viceprimar, el păstrând în continuare statutul de consilier local. Deocamdată, Răzvan Pop s-a abținut de la a face comentarii ca urmare a acestor decizii.

Viitorul viceprimar va fi tot de la PNL

Odată declarată vacantă funcția de viceprimar, consilierii locali vor trebui să aleagă un nou viceprimar. Acesta va fi ales “cu votul majorității consilierilor locali în funcție, din rândul membrilor acestora“, după cum se arată în proiectul de hotărâre referitor la acest punct. Potrivit negocierilor politice, viitorul nou viceprimar va fi tot din rândul liberalilor, care au câștigat cinci din cele 23 de locuri de consilier local în municipiul Sibiu. După cum arăta Turnul Sfatului la mijlocul lunii trecute, liberalii au decis să îl propună pe Tiberiu Drăgan, propunere agreată de primarul Sibiului, Astrid Fodor (FDGR-ul are 12 voturi în CL Sibiu). “ În ceea ce privește propunerea PNL pentru postul de viceprimar rămas vacant, îl cunosc pe domnul Tiberiu Drăgan și știu că este o persoană implicată în proiectele comunității. Cred ca PNL a făcut o alegere corectă propunându-l pe domnul Drăgan pentru funcția de viceprimar. În cazul în care Cosiliul Local va confirma prin vot această propunere, sunt sigură că vom avea o colaborare bună”, declara Astrid Fodor pentru Turnul Sfatului.

Tiberiu Drăgan (foto centru) este propunerea PNL pentru postul vacant de viceprimar Tiberiu Drăgan (foto centru) este propunerea PNL pentru postul vacant de viceprimar

Tiberiu Drăgan (51 de ani) este în prezent șef de serviciu în cadrul Societății de distribuție Electrica Transilvania Sud. De loc din comuna Bruiu (județul Sibiu), Tiberiu Drăgan este de profesie inginer, fiind absolvent al Universității tehnice “Gheorghe Asachi“, din Iași.

Liberalii vor mai avea un nou consilier

Tot în ședința Consiliului local Sibiu, programată vineri, pe ordinea de zi este și un proiect referitor la validarea mandatului de consilier al lui Adrian-Cosmin Bibu. În prezent director al Sălii Transilvania, Adrian Bibu va ocupa locul lăsat liber de Virgil Popa, liberalul care a fost nevoit să demisioneze în urma unui proces de incompatibilitate pierdut definitiv.

Adrian Bibu Adrian Bibu

“În primul rând, vreau să înțeleg bine modul în care se derulează activitatea în Consiliul local. Am niște idei pe care vreau să le prezint, dar aș vrea să am o discuție și cu doamna primar înainte, având în vedere că ea este cea care conduce administrația. Eu mi-am luat și niște angajamente față de anumite categorii de sibieni și aș vrea să duc aceste proiecte mai departe. Proiecte în primul rând din zona sportului. Consilierii locali sunt puși acolo nu doar să ridice mâna, ci să vină și cu idei, dar și cu soluții. Și atunci, aducând și soluții, Sibiul poate crește în continuare“, declară Adrian Bibu, pentru Turnul Sfatului, legat de noul său mandat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Ion ionescu

Acum 4 ani

Foarte bine. Pe langa infrangerea Psd, asta e o veste foarte buna.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vivi Dragan

Acum 4 ani

Cat ai fost viceprimar ai dovedit ca ai fost un domn. Succes in tot ce vei intrepinde.
Raspunde

Sebastian Florin

Acum 4 ani

Stie cineva de ce? Asa... pe surse...
Raspunde

serviciul de cadre pesede

Acum 4 ani

O fi gasit un post unde poate hiberna pe bani multi si fara nicio raspundere...
Raspunde

o cetateana

Acum 4 ani

se pare ca a obtinut un post la muzeul astra si cred ca nu are timp de ambele sau e incompatibil
Raspunde

un cetatean

Acum 4 ani

Intreaga conducere de la Primarie e praf. Proiectul deseurilor selective a fost un fiasco total, soselele din Sibiu azi se carpesc, maine se strica, traficul din oras e tot mai jalnic, constructiile din oras se fac dupa ureche, digitalizarea e doar pe hartie. Faptul ca viceprimarul Razvan Pop si-a dat demisia nu rezolva nimic. Trebuie o schimbare mai mare acolo.
Raspunde

Dragos

Acum 4 ani

Ar trebui sa stea 4 ani pe banca de rezerve fdgr si pnl. Ca s-au cam blazat. Sper sa vina cu o propunere serioasă usr-ul.
Raspunde

Hell-Town

Acum 4 ani

O plecat Fuego! Felicitari! :-))) Irina Loghin (sau mai bine zis Log-out) pe cand???
Raspunde

civis

Acum 4 ani

chiar a gasit un post, sau mai bine zis, i s-a creat: la bilbioteca astra. postul ii intregeste cariera fabuloasa, se numeste ``frecator de menta``, varianta 2019. am observat, totusi, ca de cand nu mai gestioneaza curatenia, parcurile si altele de gen, sibiul este mai curat, iarba din parcuri se coafeaza, am vazut ceva gunoieri chiar si in orasul de jos... o schimbare, cat de cat! da, primaria este praf, dar macar de unul am scapat. pacat doar ca va manca banii contribuabililor fra nici o justificare in continuare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus