Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

HOLDE TEXTIL EXPO, prima expoziție internațională de textile

HOLDE TEXTIL EXPO, prima expoziție internațională de textile

În perioada 31 mai – 2 iunie 2019, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo din Bucureşti, va avea loc HOLDE TEXTIL EXPO, prima expoziție internaţională de materii prime, țesături și accesorii pentru industria textilă din China și Europa Centrală și de Est.

La eveniment vor fi prezenți peste 100 de producători chinezi de materiale textile de calitate, accesorii pentru confecții, accesorii decorative, huse pentru haine, ambalaje.

Considerăm că este extrem de favorabil pentru producătorii din industria textilă să aibă ocazia să întâlnească atât de aproape de ei întreaga gamă de produse disponibile pe piaţa din China, în primul rând pentru a putea evalua care este direcţia în producţie pentru toamna anului 2019, cât şi pentru a obţine contactele comerciale necesare efectuării importurilor fără a mai fi nevoiţi să se deplaseze în China sau în alte ţări, reducând astfel timpul de achiziţie şi economisind costurile acestor deplasări.”, consideră organizatorii HOLDE TEXTIL EXPO.

În România există 8672 întreprinderi de prelucrare a produselor textile şi confecţiilor, în acest domeniu fiind angajate, la nivelul anului 2017, circa 220.000 de persoane (statistică FEPAIUS).

România a devenit un exportator important de textile către Europa şi Statele Unite, însă producătorii români întâmpină frecvent, în activitatea desfăşurată, piedici şi dificultăţi generate de lipsa materiilor prime, a accesoriilor pentru confecții, dar şi dificultăţi în achiziţionarea de materii prime necesare, fiind nevoiţi să facă aceste achiziţii prin intermediari, neavând acces direct la producătorii din ţările cu o industrie mai dezvoltată pe acest segment. Participarea la HOLDE TEXTIL EXPO oferă ocazia reducerii semnificative a acestor costuri.

Evenimentul este organizat la iniţiativa Republicii Populare Chineze, cu scopul de a intensifica cooperarea Chinei cu  tările Europei Centrale şi de Est și este susţinut de Ministerul Economiei, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat din România, Departamentul de Comerţ al Guvernului Provinciei Jiangsu (China) şi Departamentul de Comerţ al Guvernului Provinciei Zhejiang (China).

Mai multe detalii, pe www.holde.ro.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus