X
Motiunea de cenzura, depusa de 140 deputati ai Partidului Social Democrat, este prezentata si dezbatuta la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, miercuri, 3 octombrie 2007. SILVIU MATEI / MEDIAFAX FOTO

Noul președinte al Camerei Deputaților este tot PSD. Raluca Turcan a pierdut la 72 de voturi

Marcel Ciolacu este noul președinte al Camerei Deputaților după ce a fost votat de 172 de colegi pentru această funcție. Ciolacu a fost sprijini în acest vot de ALDE și Pro România. Candidatul opoziției, președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a primit 100 de voturi. Al treilea candidat, Kelemen Hunor, propus de UDMR a fost susținut doar de grupul său.
Votul a fost secret cu buletine şi s-a făcut prin apel nominal.

Funcția de președinte al Camerei Deputaților a rămas vacantă după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la închisoare cu executare.

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că şansele de a obţine preşedinţia Camerei Deputaţilor sunt mici, dar era un gest de responsabilitate şi ”de maturitate” din partea partidelor de opoziţie să facă această propunere după votul de duminică. ”Nu aţi înţeles nimic din votul românilor”, le-a transmis ea deputaţilor din coaliţia de guvernământ, conform News.ro.

”Nu mă voi adresa unei majorităţi parlamentare care nu a înţeles nimic, nu a înţeles nimic din votul pe care l-au dat românii în data de 26 mai, românii care îşi au cerut ţara înapoi, românii care au condamnat înşelătoria uriaşă de încredere pe care un grup care a confiscat puterea şi în PSD şi în alte zilau furmizat-o în ultimii doi ani şi jumătate”, a declarat, miercuri, Raluca Turcan în plenul camerei Deputaţilor, când şi-a rezentat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Partidul Social Penal

  Doar nu v-ati fi asteptat la partidul penalilor sa scape orice bucatica de putere din mainile cu care iau spagi ! ACESTI CRIMINALI AI POPORULUI ROMAN, PSD, ALDE, UDMR si partidul lui Ponta, vor trebui inlaturati la urmatoara runda de vot si trimisi la puscarie !
  Se pare ca nu scapam asa ussor de scursuri…. ciuma e greu de vindecat.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Cine credea ca opozitia va lua presedintia camerei deputatilor este un naiv incorigibil!Sau ca vreo motiune va avea vreo sansa!Niciodata!Cum credeti ca-si schimba naravul impostorii grupati sub faldurile actualei coalitii?Sau PRO Romania?Oamenii lui Ponta sunt la fel de rosii ca si confratii lor din PSD.Iar actiunea UDMR este puerila:in loc sa spui da sau nu iti pui candidat propriu.Nici opozitia nu credea in minuni dar acest exercitiu era obligatoriu!PSD nu va ceda nimic decat prin forta!Ne-au furat nu numai tot ce a fost de valoare ci si ani de viata!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  jan von jan

  Asa este iubita in partid incat ai ei au preferat sa anuleze 11 voturi si tot ai lor nu au votat…!00 de voturi ca un milog de fapt asta este de ani buni …demisia PDListo ca tragi partidul liberal inapoi …

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  …era normal cu o asa candidata de cacao…cred ca orice alt candidat aduna mai multe voturi din partea opozitiei…sa vedem la motiune, daca se va ajunge…165 PSD+10 minoritati fara FDGR le ajung pentru ca motiunea sa nu treaca!!!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Promovarea incompetentei

  Nu știu de ce nu se înțelege că PSD a câștigat alegerile parlamentare, iar PNL alegerile europarlamentare e diferit! Asta e! Când PSD a câștigat parlamentul nu a zis că vor și președinte! La anul ii schimbam până atunci asta e

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact