X
WhatsApp Image 2019-05-29 at 2.34.52 PM

VIDEO Moment emoționant la Munchen, după închiderea urnelor. Polițistul care a prelungit ora de vot, în lacrimi

Românii din Munchen au fost foarte recunoscători pentru gestul polițistului german, originar din Brașov, și al colegilor săi care au făcut tot posibilul ca toți cei prezenți duminică la urne să poată vota. Momentul a fost surprins de un alt român, acesta postând filmarea pe pagina personală de Facebook.

Polițiștii care au fost de serviciu la consulatul din Munchen, acolo unde românii au stat ore întregi pentru a ajunge să voteze, au luat decizia de a le fi alături și de a încerca să prelungească pe cât posibil ora până la care au putut să își exercite dreptul – au amenajat cu ajutorul unor garduri metalice un perimetru larg pe care l-au considerat drept teritoriu al consulatului. Unul din polițiști, originar din Brașov, le-a vorbit oamenilor în română și le-a explicat întreaga situație.

Când într-un final cei de la consulat au închis ușile, cei prezenți au început să mulțumească polițiștilor pentru dovada de omenie, moment în care polițistul român a început să plângă, fiind îmbrățișat și felicitat de mai mulți români.

„Aceasta este reacția unui polițist german, care trebuie să trimită toți oamenii acasă, deși poliția a stabilit să lase oamenii să voteze cei care au stat toată ziua în soare, făcând un țarc. Ulterior cei de la consulat au închis ușile. RUȘINE lor, RESPECT poliției germane care a încercat, cât a putut să ne ajute…”, povestește Marius Șortan pe pagina sa de Facebook.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    McD

    Este bine ca acest om si-a gasit un loc de munca respectat intr-o alta tara…la noi ar fi fost tratat altfel, mai ales de sefii sai!!! …un motiv in plus de a pleca din comunism!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact