X
csu

Aprobat: 4,2 milioane de lei pentru Agenda Sportivă 2019. CSU Sibiu ia cea mai mare sumă

Consiliul local Sibiu a aprobat lista proiectelor care vor fi finanțate în anul 2019 din bugetul public cu fonduri nerambursabile. Pentru proiectele câștigătoare va fi alocată jumătate din suma pe care a pus-o la dispoziție inițial Primăria.

Potrivit hotărârii, au fost analizate în total 55 de propuneri de proiecte sportive. Doar două propuneri nu au întrunit numărul ncecesar de puncte – 60. Celelalte 53 de proiete au obținut, în total, de la Primăria Sibiu suma de 4,2 milioane de lei. Inițial, autoritățile locale au prevăzut suma de 8 milioane de  lei pentru evenimentele pe care ar putea să le finanțeze în acest an la capitolul bugetar „Sport”.

În anul 2017 au fost alese 49 de proiecte pentru care s-au plătit 4,5 milioane de lei, iar în 2018 – 47 de proiecte cu valoarea totală de 4,46 de milioane de lei.

Lista proiectelor de pe Agenda Sportivă 2019, mai jos. Cea mai mare sumă a fost aprobată pentru Asociația Baschet Club Sibiu pentru pregătirea și participarea echpiei de baschet CSU Sibiu în competițiile internaționale – 800.000 lei. În topul celor mai scupe proiecte urmează „Raliul Sibiului 2019” al Asociației Club Sportiv Aria pentru Sport (500.000 lei) și „Turul Ciclist al Sibiului” al Asociației Clubul Sportiv Sibiu Sport Project (400.000 lei).

agenda sportiva 2019 - 1

agenda sportiva 2019 - 2

agenda sportiva 2019 - 3

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Hermanndorf

    In noul sezon, de departe cel mai mare eveniment sportiv al Sibiului, va fi vizita Rapidului pe noul stadion de 20.000 locuri, Piete Sibiu Arena.

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact