Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

FOTO Două microbuze s-au ciocnit în intersecție. Trei persoane transportate la spital

FOTO Două microbuze s-au ciocnit în intersecție. Trei persoane transportate la spital

Două microbuze cu câte un pasager fiecare s-au ciocnit în după-amiaza zilei de vineri, în intersecția DN1 cu drumul județean 106D, cel care leagă Cisnădia de Șelimbăr.

Accidentul a avut loc din cauza neacordării de prioritate, spun polițiștii sibieni. Un șofer în vârstă de 57 de ani, din alt județ, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în Spania, a intrat pe DN1 fără a acorda prioritate unui microbuz condus de un vasluian, în vârstă de 31 de ani. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență. La accident a intervenit și o autospecială a Serviciului județean de ambulanță, care se întorcea dintr-o misiune la Tălmaciu. Trei persoane au fost transportate la spital: cei doi pasageri din microbuze (o femeie în vârstă de 32 de ani din Ialomița și un bărbat de 35 de ani din Șelimbăr) și șoferul vinovat de producerea accidentului. La ora transmiterii acestei știri, traficul se desfășura cu dificultate în zonă.

accident dn1 cisnadie 1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Luci

Acum 4 ani

scrie corect gramatical, domnule politisttii spune, vai ce ziarist esti politistii sibieni SPUN
Raspunde

Anonim

Acum 4 ani

Ar trebui să corectezi articolul pentru că șoferul vasluian era la volan in microbuzul cu Nr de Spania avea vârsta de 31 ani și circula pe DN1 iar microbuzul cu șofer de Sibiu cu vârsta de 50 ani nu a acordat prioritate înainte să scrii informeaza-te
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus