Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Miriuță nu demisionează nici dacă retrogradează FC Hermannstadt

Miriuță nu demisionează nici dacă retrogradează FC Hermannstadt

Vasile Miriuță nu crede în retrogradrare și are speranța că echipa lui va merge mai departe, în ciuda parcursului din acest sezon. 

Antrenorul FC Hermannstadt, Vasile Miriuță, a vorbit astăzi, în conferință de presă, despre echipa sa și parcursul din acest sezon. El spune că e mândru de cât de departe au ajuns jucătorii de la echipa din Sibiu. „E o minune că s-a ajuns și până aici, la ce condiții au fost până acum și pe unde am jucat. Îi felicit și sunt sigur că vor juca și vor da tot ce au mai bun în ei să câștigăm meciul de duminică și să mergem la baraj”, spune antrenorul.

Întrebat dacă va demisiona în cazul în care echipa retrogradează, Miriuță nici n-a vrut să audă de așa ceva.

„Mai am contract doi ani de zile. Nu mă gândesc. Cuvântul ăsta nu-mi place. N-am retrogradat niciodată, nici ca jucător, nici ca antrenor, nu voi retrograda nici acum”, a spus Vasile Miriuță.
FC Hermannstadt joacă duminică, de la ora 18:30, cu Dunărea Călărași, pe Stadionul Municipal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

fotbal

Acum 4 ani

Vasile draga sa fie cum zici tu, dar dupa jocul prestat de fotbalistii tai, ma mir sa nu retrogradam, cred ca Dunarea vine la 0-0, si la asa scor Liga 2 scrie pe noi, Hai Sibiuuu
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 4 ani

Dupa incompetenta, individul asta arata si impertinenta... oare asta chiar crede ca la Sibiu toata lumea este proasta, numai el si Birt sunt destepti?!? A facut varza lotul, a distrus orice urma de sistem/stil de joc la echipa, jucatorii termina meciurile in genunchi, a obtinut o singura victorie in playout, in conditiile in care a jucat cu Dunarea, Chiajna, Voluntari, Iasi, etc. Ca sa nu mai spun ca, de fapt, are oferta din Ungaria (aia s-au salvat de la retrogradare, probabil vor sa fie siguri ca retrogradeaza in noul sezon...), asa ca nu au nicio valoare vorbele lui! Iar conferinta de presa, a fost aidoma celorlalte de pana acum (vorbe fara rost, declaratii fara acoperire, informatii trunchiate sau deloc, etc.). Du-te, Tati, cat vezi cu ochisorii, mai bine conducea nea Jan Gavrila echipa in ultimele meciuri...
Raspunde

tristete Valjan

Acum 4 ani

Hai FC Sibiu echipa noastra draga ...Hai si mergem la baraj ...Curaj Baieti fiti darji maine si ne bucurati
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus