X
maraton2

Peste 10.000 Euro strânși de SmartBill pentru cauzele de la Maratonul Sibiului. Fac cinste cu bere

Alergătorii SmartBill, una din companiile IT notabile din Sibiu, au reușit performanța de a strânge peste 10.000 euro pentru cauzele de la Maraton.

Și pentru că nu e vorba doar despre efort și echipă proprie, pentru că este un Maraton al comunității și sibienii sunt acolo, în piețele centrale, laolaltă, zâmbitori și solidari, SmartBill face un lucru firesc: dă o bere și o limonadă, respectiv un total de 2000 de beri și 1000 limonade pentru 3000 de alergători care își recapătă suflul. Practic face cinste celor care fac cinste orașului.

„Anul acesta la Maraton am decis să facem pasul de la simpli alergători, la fundraiseri. Peste 85% din colegii apți fizic aleargă pentru una din cauzele de la maraton și în plus sunt și fundraiseri. Ca să-i motivăm și mai tare, am decis să dublăm primii 500 lei strânși de fiecare iar celor mai buni fundraiseri din echipă să le oferim 2500, 1000 respectiv 500 lei pentru cauzele lor. Experimentul a funcționat excelent, media fondurilor strânse depășind 2000 lei per alergător deja. Sunt foarte mândru de determinarea și implicarea tuturor din echipă, atât a celor care aleargă cât și a celor care au donat”, spune Radu Hasan, Co-Fondator & CEO SmartBill.

SmartBill este compania sibiană care oferă soluții de facturare, gestiune și contabilitate în Cloud către zeci de mii de firme din România. În 2016 au primit o investiție de 1 milion de euro de la 2 fonduri de investiții de prestigiu din regiune. Anul acesta, SmartBill va depăși 3 milioane de euro cifra de afaceri, cu o creștere de peste 50% de la an la an și numără peste 60 angajați, împărțiți în cele 2 birouri din Sibiu și București.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact