X
În parcarea eliberată au mai putut opri doar consilierii locali

USR Sibiu reacționează la parcările consilierilor: Municipiul Sibiu deține sistem de transport public!

După ce ieri dimineață, Poliția Locală a ridicat, la cererea Primăriei Sibiu, mașinile parcate legal în spațiul public amenajat în fața Teatrului Gong pentru ca membrii Consiliului Local să aibă unde parca propriile mașini, înainte de ședință, USR Sibiu a reacționat. ”Acestea sunt faptele brute, dar ele vorbesc, cu tristețe, despre modul în care se raportează încă aleșii locali la cei pe care ar trebui să îi slujească. Consilierii locali au fost aleși să servească cetățenilor, nu să se autoservească. Dincolo de chestiunile juridice, este o măsură care naște o mare problemă de moralitate. Trebuie să intre în conștiința oricărui politician faptul că funcțiile vin la pachet cu responsabilități, nu cu privilegii”, se arată într-un comunicat de presă remis de USR Sibiu.

Aceștia le amintesc consilierilor locali că în oraș există un sistem de mijloace de transport în comun, în situația în care există posibilitatea să nu găsească loc de parcare. ”Problema parcărilor este a noastră a tuturor și este datoria consilierilor și a administrației locale să găsească soluții generale, nu să-și creeze portițe individuale. Aducem la cunoștința consilierilor locali că Municipiul Sibiu deține sistem de transport public, iar dacă ei consideră că acesta nu este suficient de bun, din poziția pe care o dețin să se lupte pentru a-l îmbunătății. Regulile sunt pentru toată lumea!”, se mai arată în comunicat.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

14 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mircea B.

  nicio diferenta intre astia si Grapini sau Tariceanu care sunt dispusi sa sara randul doar ca sa le fie lor mai bine.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Doru

  Mie imi depaseste capacitatea de intelegere. Din moment ce e parcare in Piata Mica, de ce sa faci manevrele alea??? N-au 8 lei sa plateasca 2 ore de parcare? Sau macar 4 lei sa parcheze la Cazarma90??
  Prosti aia carora le-au mutat masinile ca nu-i dau in judecata.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Io

  Ce repede reactioneaza cei de la USR la orice mizerie:)) noi oamenii de rand nu puteam sa ne dam seama de porcaria care au facut-o consilierii locali si faptul ca avem transport in comun. Multumim sfantului partid USR :)) ps. Sunt anti PSD

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ioan Giurgiu

  În sfîrșit , poate v-ați dat seama că nu mașinile locatarilor ocupa pînă acum P- ța Huet ! Mai suntem 10 poate 15 familii . Am luat cele mai multe amenzi,pentru ca nu parcam ca Schumacher între linile trasate și nu aveau ei loc de mine. Mi-au spus să parchez la piață ,sau , numai sîmbata și duminica. Dar să ridice mașini ca să aibă ei loc, e prea de tot . RUȘINE ! Nu sunt contra zonelor pietonale ! Dar dacă tot mă împrejmuiți cu piloni sănu pot veni acasă, măcar lăsați- ne,dați-ne un loc de parcare în apropierea casei, pe care am renovat-o cu banii nostrii( nu putini)nu ai primariei cum au zis unii. Veniți la evenimente ,plimbați-va , distrati-va ! Nu masinile locatarilor vă vor opri !!!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Beizadele Capete Inguste

  Pai acesti politruci de consilieri sunt probabil pui de nomenclaturist comunist, retras sau defunct, angajati prin primarie la “viata buna” ! Beizadele care in mare parte nu fac mai nimic, din 10 sau cati sunt, probabil 2-3 lucreaza si isi vad de treaba, iar restul, beizadelele inutile, stau la cafele prin piata mica sau iau carciumele la rand. Cam asta fac aacesti indivizi…. s-of fi enervad ca n-au unde sa isi puna X5-u platit din “competentele proprii”. Astia sunt romanii…. au murit vechii comunisti, au ramas fiii si fiicele lor, oameni gretosi si buni de nimic, dar “pe functii” !

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un Sibian ROMAN

  Domnilor de la Turnul Sfatului aseara erau zeci de comentarii adresate consiliului local, primaritei si sasilor , astazi insa a-ti sters acele comentarii deci ne dati de gandit probabil ca lucrati la comanda Consiliului Local.PACAT , sa nu se mai obosesca atunci Sibienii sa mai scrie comentarii daca tot sunt strese la comanda..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact