Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Apel de la Prefectură: Rugăm cetățenii să ne semnaleze orice situație de urgență

Apel de la Prefectură: Rugăm cetățenii să ne semnaleze orice situație de urgență

Conducerea Prefecturii Sibiu a convocat astăzi o ședință de urgență în încercarea de a preveni eventualele efecte neplăcute ale precipitațiilor preconizate în perioada imediat următoare.

Reamintim că sudul județului Sibiu se află sub avertizare meteorologică COD PORTOCALIU, până mâine, 4 iunie, ora 06, restul teritoriului fiind sub Cod Galben.

Prefectul Adela Muntean a convocat, în această dimineață, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, la videoconferința cu șefii ministerului Afacerilor Interne.

Prefectul a dispus activarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor și a grupei operative. De asemenea, a transmis autorităților publice locale să asigure permanența și să pună în aplicare planurile de apărare împotriva inundațiilor.

“Toate structurile Ministerului Afacerilor Interne se află în stare de alertă, pregătite să intervină prompt în sprijinul populației. Rugăm cetățenii să ne semnaleze orice situație de urgență în care se află, apelând numărul unic de urgență 112”, a subliniat prefectul Adela Muntean.
Potrivit avertizărilor meteorologice, va ploua abundent, acumulându-se cantități de apă ce vor depăși 40 - 50 de litri / metrul pătrat și, pe arii restrânse, chiar 60 – 80 l/mp. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

_DSC0019

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Canaris

Acum 4 ani

Adela,saraca,stinghera aseara la aeroport...Daniela, mai vesela....Nu am nimic personal cu fetele astea dar chiar avem nevoie de atatea institutii care sa ne spuna ca afara ploua ? Pe bani ! Nu mai vorbesc de cele 50(+/-) de directii locale....
Raspunde

Impostoriadis

Acum 4 ani

Pai de unde sa castige si toate amantele, fostele amante, fiicele sau fiii incompetenti bani ? Ei nu sunt in stare sa faca, efectiv nimic. Nu au castigat pe bune un leu in vietile lor de incompetenti. N-a iesit nimic din mainile sau imaginatia ori competentele lor, nimic bun. Asa ca le-a facut "tati"... apropos de "daddy" recidivistul, job-uri bine platite la stat... si stau ! Ca doar de-aia e STAT, nu ? Majoritatea dintre aceste angajate/angajati din institutii publice sunt doar niste persoane care fzunzaresc hartii dintr-un birou in altul, odata pe saptamana... in rest, sunt in deplasare pe la restaurante, carciumi, vacante, etc. Sa-i anunte cineva ca de cand s-au inventat calculatoarele, frunzaritul hartiilor e doar o alta bataie de joc grosolana la adresa contribuabililor si celor care le platesc lor salariile, fitele, concediile si sansa de a-i fura, direct sau indirect prin contracte, matrapazlacuri, manarii inventate, doar pentru scopul proprii imbogatiri...materiale, ca altfel nu poate fi vorba la astfel de neica nimeni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus