Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Șefii din Consiliul Județean fac voluntariat: aleargă, împart apă și fructe, sunt alături de orfani

Șefii din Consiliul Județean fac voluntariat: aleargă, împart apă și fructe, sunt alături de orfani

De la președintă la șefi de servicii și direcții, mai mulți reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu au participat zilele trecute la diferite acțiuni de voluntariat.

Cea mai amplă participare la o acțiune de voluntariat a fost cea de sâmbătă, din cadrul Maratonului internațional de la Sibiu. Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu, Daniela Stoica, șefa Serviciului Patrimoniu și Investiții, precum și Roxana Mandea, Mihaela Feteanu, Amalia Dragoman și Vasilica Grecu au stat la diferite puncte de revitalizare, de unde au oferit apă și fructe alergătorilor (timp de șase ore, arată reprezentanții CJ Sibiu, în cazul președintei CJ).

Alergători printre care s-au aflat mai mulți reprezentanți ai instituției județene. “Vicepreședintele Marcel Luca, administratorul public Sebastian Dotcoș, managerul public Ioan Bordianu și șeful Serviciului Resurse Umane Marian Concioiu au alergat o ștafetă de 4x5,3 km pentru proiectul „Universul simțurilor – Camera polisenzorială pentru copiii cu dizabilități din CSEI nr. 2, Sibiu”. Anca Ghigulescu, Camelia Proca și Ioana Deaconescu, consiliere în Cabinetul Președintelui, au alergat pentru susținerea cauzei egalității de gen, respectiv în sprijinul pre-maturilor din Sibiu“, se arată într-un comunicat al CJ Sibiu.

În ziua următoare, managerul public Ioan Bordianu a participat tot ca voluntar la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Naționale a Adopției de către DGASPC Sibiu și Alianța „România fără orfani” în Parcul Sub Arini.

“Experiența maratonului trăită din postura de voluntar, mi-a confirmat încă o dată că implicarea și spiritul civic sunt definitorii pentru sibieni. Nici ploaia, care a marcat primele ore ale evenimentului, nu a reușit să îi demobilizeze pe alergătorii și voluntarii care și-au alocat ziua de sâmbătă, 1 Iunie, pentru a susține proiectele în care cred” a declarat Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

cetatean

Acum 4 ani

si ridica masini, scumpesc gunoiul se dau mari ca lumea ii vor alege, vai de capul nostru daca vor ajunge la putere in sibiu, grija mare
Raspunde

yyy

Acum 4 ani

ridica masini parcate aiurea, gunoiul se sucmpeste pentru ca selectia in gospodarii este sub orice critica si...vai de capul nostru. se fac si lucruri aiurea, dar critica undeva unde ai spor si argumente
Raspunde

Trecator...

Acum 4 ani

Onorabila societate: imi este SCARBA!!! Cred ca am schimbat pe dracu cu m'sa, cu fiul cu..... Nu cred ca cineva mai poate eviscera acest putregai din societatea si politica romaneasca!!! Toata clasa politica este un puroi statut!
Raspunde

eee

Acum 4 ani

Fac showuri și spectacole sa le distraga atentia la naivi de la lucrurile care intr-adevăr contează și sa nu mai vadă dezastrele și ilegalitățile pe careei,aleșii,le fac. Se pare ca tine acest "voal"de acoperit ochii și mintea,ca uite în ce măsură covârșitoare i_au votat oamenii....Vai de capul nostru,suntem conduși de aleșii naivilor....Aaa,și celor care nu sunt naivi și le vad adevărată fata le fac dosare penale,ii invrjbesc intre ei,ii divid,ii denigrează și încearcă cu orice preț sa ii reducă la zero.
Raspunde

Nelu

Acum 4 ani

Aoleu domna daniela a-ti pus mana pe fructele taiate fara sa purtati manusi, unde este igiena? Unde sunt mosii si babele sa o certe? La magazin fac scandal daca primesc un corn de la o vanzatoare care nu poarta manusi. Ioioioioi
Raspunde

Pepe

Acum 4 ani

Ar putea sa faca voluntariat la plantat copaci in gropile din carosabil sa curețe râurile de gunoaie si fara sa anunte asta in presa sa creada oamenii ca ei chiar fac ceva bun pentru societate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus