X
marquardt_romania_2013

Marquardt Sibiu și-a triplat profitul în 2018

Fabrica din Sibiu a producătorului german de echipamente electronice pentru industria auto a înregistrat în 2018 un profit triplu față de anul anterior.

Marquardt Schaltsysteme SCS, subsidiara locală a grupului german din industria componentelor auto Marquardt, a raportat pentru 2018 o cifră de afaceri de 1,568 mld. lei (337,2 mil. euro), în creştere cu 3% faţă de anul precedent, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a realizat anul trecut un profit net de peste 83 mil. lei (17,9 mil. lei), de 3,6 ori mai mare faţă de anul anterior, arată calculele ZF.

Numărul mediu de angajaţi ai producătorului german de componente auto a ajuns anul trecut la 2.659, potrivit datelor publice.

Compania Marquardt Schaltsysteme SCS a avut în 2017 afaceri totale de 1,520 mld. lei (332,8 mil. euro), un profit net de 22,8 mil. lei (5 mil. euro) şi un număr mediu de 2.874 de angajaţi, potrivit site-ului mfinanţe.ro.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Hans

    Sa tot faci business in Romania! Daca as fi vest european as fi prost sa nu imi deschid un business aici si sa platesc 10 salariati cu banii pe un salariu din vest. Asta e viata din pacate pe la noi.

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact