X
robbie-williams-concert-bucuresti-2015-9396-2-800x533

Robbie Williams concertează la Untold 2019

Peste 50 de muzicieni și dansatori vor face parte din „recuzita” spectacolului pe care Robbie Williams îl pregătește pentru Untold 2019. Cunoscutul artist vine pentru prima dată la festivalul de la Cluj.

La patru ani de la concertul pe care l-a susținut în Capitală, Robbie Williams revine în România, de această dată la unul din cele mai mari festivaluri din lume. Untold 2019 este unul din puținele evenimente la care artistul își va face apariția anul acesta și promite să fie unul de neuitat, cu peste 50 de muzicieni și dansatori care vor urca pe scenă alături de el. Show-ul va dura peste 1 oră și 30 de minute.

Cea de-a cincea ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca, în primul weekend din luna august, mai exact între 1 și 4 august. În line-up-ul festivalului au fost confirmați și Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Bastille și James Arthur.

Săptămâna aceasta vor fi scoase la vânzare și biletele pentru o zi de festival.

Sursa: infomusic.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact