Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Un polițist sibian a prins cinci hoațe pe Valea Oltului, în ziua lui liberă

Un polițist sibian a prins cinci hoațe pe Valea Oltului, în ziua lui liberă

Un polițist sibian a devenit erou în ziua sa liberă, după ce și-a ajutat colegii să prindă cinci hoațe, pe Valea Oltului. Bărbatul se afla în trafic, pe DN7, când colegii săi de la Sibiu i-au transmis prin stație că în vecinătatea lui, într-o mașină, se aflau mai multe femei care furaseră 50.000 de lei dintr-o casă.

Florentin se întorcea din județul Vâlcea, la Dumbrăveni jud. Sibiu, pentru a intra de serviciu, în schimbul 3, povestesc colegii săi de la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu. Era în jur de ora 19:00, când prin stație i s-a transmis că o mașină cu 5 femei în ea fusese dată în urmărire. Se pare că cele cinci l-ar fi păcălit pe un bărbat din Garcei, județul Sălaj, că nu mai aveau apă la motor. În timp ce bărbatul ar fi mers cu una dintre femei la fântână pentru a lua apă, o alta ar fi intrat în casa acestuia, de unde ar fi luat suma de 50.000 de lei şi 100 de Euro.

„La scurt timp după ce a primit informarea, în zona localității Lazaret, Florentin a observat autovehiculul care circula din sens opus. Fără să ezite, a întors mașina și a pornit în urmărire. I-a anunțat de urgență pe colegii vâlceni și a stat în permanență în legătură cu ei până când, în Călimănești, femeia care conducea mașina urmărită a tras pe dreapta într-o parcare. Florentin a stat la distanță, neobservat, urmărind toate mișcările celor cinci femei aflate în mașină. Astfel, a putut vedea unde ascund ”prada”, după sosirea polițiștilor vâlceni indicându-le cu precizie locul de unde au fost recuperate toate bunurile și întreaga sumă de bani reclamate ca sustrase”, arată polițiștii sibieni. După toată întâmplarea, Florentin a ajuns în Dumbrăveni și a intrat în serviciu conform planificării.

WhatsApp Image 2019-06-05 at 2.01.02 PM

Se pare că escroacele obişnuiau să păcălească diverse persoane, făcând pe victimele, ziua în amiaza mare. Cele cinci femei au fost predate polițiștilor sălăjeni, prejudiciul a fost înapoiat persoanei păgubite, iar ancheta continuă pentru aplicarea măsurilor legale care se impun.

WhatsApp Image 2019-06-05 at 2.01.15 PM

Polițistul erou se află la începutul carierei și spune că deja se simte împlinit. „El spune cu modestie că și-a făcut datoria și nimic altceva”, transmit colegii săi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 7952

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Doar iubirea

Acum 4 ani

Brovo domnului politist. ! Doar o intrebare as avea, a cui e masina aia parcata pe spatiul verde ?
Raspunde

Claradi

Acum 4 ani

,,Doar iubirea,, nu fii rau, are voie pe spatiul verde. A prins CINCI hoate!
Raspunde

Misu

Acum 4 ani

oltean vijilent - cu astia nu te joci - prinde si hoate !! :)
Raspunde

Valentina

Acum 4 ani

Felicitari ca au fost prinse niste infractoare. ...dar cum a fost anuntat acest agent - a folosit cumva dotarea sa-si asculte colegi(.....radare) sau a vrut sa-si prezinte tehnica din dotare (...acasa la parinti)?!
Raspunde

filip

Acum 4 ani

Erou este cam mult spus dupa cum sunt prezentate lucrurile. A facut o fapta buna.
Raspunde

dan

Acum 4 ani

Grija cu eroismele astea, avem niste legi ale justitie care au obligat un politist care a prins un hot in timpul liber a trebuit sa ii plateasca hotului daune morale.
Raspunde

B59

Acum 4 ani

Da, intradevar omul si-a facut datoria, bravo lui! Dar totusi, se intorcea de acasa, mergea catre Dumbraveni unde lucreaza, a fost anuntat prin statie ... ceva nu se leaga, era cu masina de politie ori l-au sunat colegii ... zic, vedeti ca-i faceti probleme omului ...
Raspunde

un cetatean

Acum 4 ani

sigur era cu BMW-ul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus