X
61741201_2072568953036099_3323343237199953920_o

Un polițist sibian a prins cinci hoațe pe Valea Oltului, în ziua lui liberă

Un polițist sibian a devenit erou în ziua sa liberă, după ce și-a ajutat colegii să prindă cinci hoațe, pe Valea Oltului. Bărbatul se afla în trafic, pe DN7, când colegii săi de la Sibiu i-au transmis prin stație că în vecinătatea lui, într-o mașină, se aflau mai multe femei care furaseră 50.000 de lei dintr-o casă.

Florentin se întorcea din județul Vâlcea, la Dumbrăveni jud. Sibiu, pentru a intra de serviciu, în schimbul 3, povestesc colegii săi de la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu. Era în jur de ora 19:00, când prin stație i s-a transmis că o mașină cu 5 femei în ea fusese dată în urmărire. Se pare că cele cinci l-ar fi păcălit pe un bărbat din Garcei, județul Sălaj, că nu mai aveau apă la motor. În timp ce bărbatul ar fi mers cu una dintre femei la fântână pentru a lua apă, o alta ar fi intrat în casa acestuia, de unde ar fi luat suma de 50.000 de lei şi 100 de Euro.

„La scurt timp după ce a primit informarea, în zona localității Lazaret, Florentin a observat autovehiculul care circula din sens opus. Fără să ezite, a întors mașina și a pornit în urmărire. I-a anunțat de urgență pe colegii vâlceni și a stat în permanență în legătură cu ei până când, în Călimănești, femeia care conducea mașina urmărită a tras pe dreapta într-o parcare. Florentin a stat la distanță, neobservat, urmărind toate mișcările celor cinci femei aflate în mașină. Astfel, a putut vedea unde ascund ”prada”, după sosirea polițiștilor vâlceni indicându-le cu precizie locul de unde au fost recuperate toate bunurile și întreaga sumă de bani reclamate ca sustrase”, arată polițiștii sibieni. După toată întâmplarea, Florentin a ajuns în Dumbrăveni și a intrat în serviciu conform planificării.

WhatsApp Image 2019-06-05 at 2.01.02 PM

Se pare că escroacele obişnuiau să păcălească diverse persoane, făcând pe victimele, ziua în amiaza mare. Cele cinci femei au fost predate polițiștilor sălăjeni, prejudiciul a fost înapoiat persoanei păgubite, iar ancheta continuă pentru aplicarea măsurilor legale care se impun.

WhatsApp Image 2019-06-05 at 2.01.15 PM

Polițistul erou se află la începutul carierei și spune că deja se simte împlinit. „El spune cu modestie că și-a făcut datoria și nimic altceva”, transmit colegii săi.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Valentina

  Felicitari ca au fost prinse niste infractoare. …dar cum a fost anuntat acest agent – a folosit cumva dotarea sa-si asculte colegi(…..radare) sau a vrut sa-si prezinte tehnica din dotare (…acasa la parinti)?!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dan

  Grija cu eroismele astea, avem niste legi ale justitie care au obligat un politist care a prins un hot in timpul liber a trebuit sa ii plateasca hotului daune morale.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  B59

  Da, intradevar omul si-a facut datoria, bravo lui! Dar totusi, se intorcea de acasa, mergea catre Dumbraveni unde lucreaza, a fost anuntat prin statie … ceva nu se leaga, era cu masina de politie ori l-au sunat colegii … zic, vedeti ca-i faceti probleme omului …

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact