X
NTYzMDJiZTY3MTMxYjFjZTU5MDJjZmFlODBmNA==.thumb

DNA a deschis dosar penal pentru votul din diaspora

Procurorii DNA anunţă, oficial, că au primit de la Parchetul General, 42 de plângeri privind nereguli la exercitarea dreptului de vot în diaspora la alegerile din 26 mai, fiind deschis în acest sens un dosar penal.

„Ca urmare a solicitărilor formulate de reprezentanți ai mass media și având în vedere interesul public major suscitat de tematica solicitărilor respective, pentru o corectă informare a opiniei publice, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să vă comunice următoarele:
La data de 6 iunie 2019 au fost primite, de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, un număr de 42 de plângeri având ca obiect nereguli privind exercitarea dreptului de vot de către cetățenii din afara granițelor țării la alegerile pentru Parlamentul European și la Referendumul desfășurate la data de 26 mai 2019.
Ca urmare a transmiterii plângerilor, la data de 6 iunie 2019, în cadrul D.N.A a fost constituit un dosar penal în care se vor efectua acte de urmărire penală”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bravo DNA

  Sa speram ca Melescanu, politruc tradator cu carnet PCR sa fie in sfarsit inculpat pentru bataie de joc la care ne-a supus ca popor de cand activeaza in politica, din anii 60. Aceasta sluga/complice a atins apogeul prostiei si ticalosiei la batranete… sa speram ca nu va fi amanat la nesfarsit ca si Iliescu si ca PSD vor pierde alegerile, astfel incat specimene ca Melescanu, Corlatean sau canalia de Tariceanu, precum si toata suita din jurul lor sa o ia pe urmele puscariasului Dragnea. Asta e singura sansa sa scapam ca natie de plaga ce s-a intins peste noi, de dupa al doilea razboi mondial.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Apex

   Sa speram ca PSD-ul va lasa din brate infractorii sa fie anchetati de justitie oare ?…sau sa nu mai speram. Hai sa nu mai speram ca s-a cam lamurit situatia, vezi cazul Tariceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact