X
marius grecu

Primarul Șelimbărului cere mai multe secții de votare

În Șelimbăr au votat mai mulți oameni decât au votat în orașele Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului și Copșa Mică, luate la un loc. În comuna Șelimbăr au votat 6.250 de cetățeni la aceste alegeri, depășind cu mult majoritatea orașelor din județ. În afară de cele două municipii Sibiu și Mediaș și în afară de Avrig și Cisnădie, Șelimbărul a avut cea mai mare prezență la vot, dintre toate localități din județ. Dacă în Șelimbăr au votat 6.250 de persoane, în celelalte orașe s-a reușit o prezență, astfel: 91.210 în Sibiu, 22.024 în Mediaș, 3.712 în Agnita, 6.465 în Avrig, 8.724 în Cisnădie, 1.683 în Copșa Mică, 2.776 în Dumbrăveni, 1.470 în Miercurea Sibiului, 1.909 în Ocna Sibiului, 2.867 în Săliște, și 3.352 în Tălmaciu.

Din cauza faptului că populația comunei s-a mărit considerabil în ultima perioadă, primarul Marius Grecu susține că va solicita Autorității Electorale Permanente mărirea numărului de secții de votare. ”Am avut o prezență la vot de peste 6 mii de persoane în Șelimbăr. Această prezență m-a determinat să solicit Autorității Electorale Permanente să înființeze noi secții de votare în localitatea noastră, mai ales în zonele în care în ultimii ani s-a construit masiv.  Noi nu am rămas indiferent la prezența la vot din 26 mai și îmi doresc ca toți cetățenii să aibă un acces cât mai facil pentru exercitarea votului”, a declarat primarul Marius Grecu.

6.250 de cetățeni au votat în Șelimbăr la europarlamentare

La alegerile pentru Parlamentul European din 2014, în Șelimbăr au votat 2.161 de persoane. Numărul de cetățeni cu drept de vot înscriși atunci pe listele electorale era de 6.229, mai puțini decât câți au votat în 26 mai 2019. Dacă la alegerile din 2014 au fost organizate șase secții de votare, la alegerile de la sfârșitul lunii mai au existat șapte secții de votare pe teritoriul comunei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  xxx

  Sa ceară, ca poate scapă Șelimbărul de el și ”marele” arhitect șef, că au făcut praf tot ce înseamnă urbanism în această comună.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Horotan

  Au distrus urbanismul in Sibiu , ce sa tot ceara ,primarul Sibiului arhitectul Selimbarului de mic hot când își modifică notele in catalog la liceul Lazăr din Sibiu, pot cere loc lângă Dragnea

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Emil

  Marius Grecu , nu mai prosti lumea , după ce în Selimbar nu ai nici trotuare pe unde sa meargă lumea aia multa cu care te lauzi , populația mărită a Selimbarului de care tu îți bați joc non stop , nu au oameni trotuare pe unde merge , nu exista zona verde doar îmbogățire prin prostire celor care cumpără locuințe îngrămădite , cel mai urat loc din Sibiu , comuna Selimbar de care îți bați joc , prin lejeritate cu care aprobati la Primăria monstruozitățile alea de blocuri infecte SI zonele de case îngrămădite fara trotuare , doar așa sa facem baniiiiii . , Sper sa se trezească votanți din Selimbar până nu distrugi de tot comuna si sa te trimită acasă .

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  @horotan
  No bine, ce-i reproșezi și tu…eu am luat destule note mai mici decât meritam de la tot felul de ciudați de profesori. Cu prima ocazie le-aș fi modificat. E care pe care la liceu. Numai bacu’ tre sa conteze la final, restul notelor… Fix pix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact