X
papa blaj

Un preot a găsit 5000 de euro într-o toaletă, în timpul vizitei Papei la Blaj

Un preot invitat la ceremoniile oficiate duminică de Papa Francisc pe Câmpia Libertății din Blaj a găsit în toaleta pentru VIP-uri un plic în care erau 5.000 de euro.
Preotul a predat banii Poliției, iar până joi aceștia nu fuseseră revendicați, informează Hotnews.ro.
Văzând că în plic se afla o sumă importantă, mai exact 5.000 de euro, preotul l-a predat imediat polițiștilor care asigurau ordinea, iar aceștia au început cercetările pentru a afla cine a pierdut banii, scrie Mediafax.
Poliția Alba a confirmat că o persoană din rândul pelerinilor prezenți la ceremonie a găsit și a le-a predat polițiștilor respectivul plic cu bani, iar suma nu a fost încă revendicată.
”A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic care conținea o sumă de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informații despre acesta. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al Poliției Alba.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bravo lui

  Felicitari lui! Banii nerevendicati ar trebui dati preotului care i-a gasit si a avut marele caracter de a-i preda politiei! Din ei sa ajute saracii,si persoanele in nevoie.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un PSDist mandru

  A stricat invarteala cuiva, era spaga pentru unu… Daca i gasea in cimitir , stiam pentru cine erau si ii trimitea acasa.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  CX

  Banii au fost plantiti acolo ca sa ii ridice cineva pentru trafic de influenta, dar se pare ca a intrat in toaleta preotul inaintea celui care ii erau destinati banii. Cine se duce la biserica cu 5000 euro in plic? DNA??!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact