X
Andreas Mies și Kevin Krawietz

Ce valoare are Sibiu Open? Câștigătorii ediției de anul trecut la dublu joacă finala la Roland Garros

Germanii Andreas Mies și Kevin Krawietz, câștigătorii ediției de anul trecut a Sibiu Open în proba de dublu, s-au calificat în finala de dublu a turneului de la Roland Garros.

La doar câteva luni după ridicarea trofeului Sibiu Open, deținătorii titlului urmează să joace finala la Paris, în cadrul celui mai important turneu mondial de tenis pe zgura: Roland Garros.

“Se dovedește încă o dată în plus că Sibiu Open este un turneu de cea mai înaltă valoare. După ce Marco Cecchinato îl învingea pe Novak Djokovic și juca în semifinala de simplu la Roland Garros anul trecut, fiind și el câștigător la Sibiu Open, iată că în fiecare an avem jucători care după turneul de la Sibiu performează incredibil de bine la cele mai mari turnee de tenis din lume. Este încă un motiv în plus care ne motivează pe mai departe să susținem Sibiu Open” spune Marius Vecerdea, directorul turneului sibian.

Vecerdea este și principalul contracandidat al lui Ion Țiriac la președinția Federației Române de Tenis la alegerile din 19 iunie 2019.

Sibiu Open – cel mai important turneu de tenis masculin din Romania, se află la a 8-a ediție și se va desfășura în luna septembrie, imediat după US Open.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hermanndorf

  Sibiu Open este in top 5 turnee internationale din circuitul ATP! La anul, conform FIT, va fi incadrat ca al 5-lea Grand Slam al anului.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  AU CÁSTIGAT

  Als erstes deutsches Doppel in der Open Era gewinnen Kevin Krawietz und Andreas Mies ein Grand Slam-Turnier. Ihr Sieg in Paris zeigt: Es gibt sie doch noch, diese unfassbaren Tennismärchen.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact