Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ce valoare are Sibiu Open? Câștigătorii ediției de anul trecut la dublu joacă finala la Roland Garros

Ce valoare are Sibiu Open? Câștigătorii ediției de anul trecut la dublu joacă finala la Roland Garros

Germanii Andreas Mies și Kevin Krawietz, câștigătorii ediției de anul trecut a Sibiu Open în proba de dublu, s-au calificat în finala de dublu a turneului de la Roland Garros.

La doar câteva luni după ridicarea trofeului Sibiu Open, deținătorii titlului urmează să joace finala la Paris, în cadrul celui mai important turneu mondial de tenis pe zgura: Roland Garros.

“Se dovedește încă o dată în plus că Sibiu Open este un turneu de cea mai înaltă valoare. După ce Marco Cecchinato îl învingea pe Novak Djokovic și juca în semifinala de simplu la Roland Garros anul trecut, fiind și el câștigător la Sibiu Open, iată că în fiecare an avem jucători care după turneul de la Sibiu performează incredibil de bine la cele mai mari turnee de tenis din lume. Este încă un motiv în plus care ne motivează pe mai departe să susținem Sibiu Open” spune Marius Vecerdea, directorul turneului sibian.
Vecerdea este și principalul contracandidat al lui Ion Țiriac la președinția Federației Române de Tenis la alegerile din 19 iunie 2019.

Sibiu Open - cel mai important turneu de tenis masculin din Romania, se află la a 8-a ediție și se va desfășura în luna septembrie, imediat după US Open.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Hermanndorf

Acum 4 ani

Sibiu Open este in top 5 turnee internationale din circuitul ATP! La anul, conform FIT, va fi incadrat ca al 5-lea Grand Slam al anului.
Raspunde

John

Acum 4 ani

Ha ha ha
Raspunde

AU CÁSTIGAT

Acum 4 ani

Als erstes deutsches Doppel in der Open Era gewinnen Kevin Krawietz und Andreas Mies ein Grand Slam-Turnier. Ihr Sieg in Paris zeigt: Es gibt sie doch noch, diese unfassbaren Tennismärchen.
Raspunde

Dan cap de pan geea

Acum 4 ani

Sibiu OPEN _ kakes makes !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus