X
nera plant

Cum scăpăm de supărătoarele simptome ale alergiilor

Pentru cei care au de dus în această perioadă o luptă grea cu alergiile, există din fericire tinctura ALERGO-COMPLEX preparată de măicuțele de la Nera.

Grăuncioare de polen din aer, insectele trezite din amorțeala vremii reci care încep să zburătăcească, mugurii și florile, fructele, vremea caldă, praful sunt numai o parte dintre feluriții factori de mediu pe care specialiștii îi arată drept responsabili ai alergiilor. Este vorba, în limbaj terminologic, despre așa-numitele antigene exogene (alergene), care declanșează la nivelul sistemului imunitar o reacție diferită, de hipersensibilitate și intoleranță. De la strănut, tuse, disconfort în respirație, eczeme, dermatite, urticarie, inflamarea bronhiilor – în forma cronică a bolii, astmul bronșic – mergând până la formele severe de reacții alergice, precum șocul anafilactic, gama simptomelor clinice ale alergiilor este cât se poate de largă.

În laboratoarele Mănăstirii Nera, maicile au pregătit o tinctură, care se adaugă produselor naturiste ale Laboratorului Mănăstirii, „Sfinții Doctori fără de Arginți”. Tinctura Alergo-Complex, din gama unor tincturi cu extracte din plante cu o concentrație mare de principii active, ce vin în întâmpinarea feluritelor afecțiuni și boli, în cazul de față alergice, este un tonic imunitar, fiind recomandat ca adjuvant imunostimulator.

Fructele de coacăz-negru și alte plante, precum trei-frați-pătați, porumbarul, coada-șoricelului, urzica sau turița-mare sunt „arsenalul” natural de luptă împotriva oxidanților, toxinelor, a radicalilor liberi din sânge, cu proprietăți dintre cele mai felurite: profilactice și antialergice (protejează sistemul respirator), diuretice, depurative, energizante, vitaminizante, mineralizante ș.a. Extractul de Trei-frați-pătați este, de altfel, un binecunoscut antialergic natural, eficient în toate tipurile de alergii (cutanată, respiratorie, digestivă etc.) sau de boli auto-imune. Întărirea imunității este primul pas pentru preîntâmpinarea infecțiilor virale ce se arată, mai cu seamă primăvara, un inamic la tot pasul.

În termeni statistici, 25-30% din populația globului suferă de alergii. Notabilă este, însă, în ultima vreme, tot mai multa grijă a celor suferinzi de a se trata pe cale naturistă. Sunt recunoscute efectele terapeutice ale plantelor de leac, pe baza cărora, cu grijă, cu drag și rugăciune și măicuțele de la Mănăstirea Nera își prepară produsele menite să slujească deopotrivă trupului și sufletului, în semn de mulțumire adusă lui Dumnezeu.

Tinctura-Alergo-Complex-600x600

Această tinctură se găsește pe site-ul REIRAPLANT.RO, alături de multe altele la fel de benefice, create din plante naturale, atent selecționate.

Produsele Nera Plant devin treptat cele mai căutate produse, care nu pot lipsi din niciun cămin. Naturale, realizate cu cea mai mare grijă și întotdeauna binecuvântate la Mănăstirea Nera, un locaș de cult deosebit care a luat ființă în anul 1994, la inițiativa și prin strădania doctorului Pavel Chirilă, specialist în tratamente naturiste și promotor al conceptului de medicină creștină, în localitatea Slatina –Nera, satul natal al domnului doctor. Mănăstirea va fi cunoscută în scurt timp drept Mănăstirea Nera. Laboratorul Sfinții Doctori Fără de Arginți al Mănăstirii Nera a apărut în anul 2009, din dorința măicuțelor de a aduce mai aproape de oameni darurile tămăduitoare sădite de Dumnezeu în plante.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact