Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Miriuță e optimist înaintea meciului de baraj cu U Cluj: ”Marcăm și câștigăm”

Miriuță e optimist înaintea meciului de baraj cu U Cluj: ”Marcăm și câștigăm”

Înaintea partidei de baraj pentru Liga 1 cu U Cluj, antrenorul Vasile Miriuță s-a declarat optimist, în ciuda faptului că în primul meci vor fi probabil 15.000 de suporteri în tribune. „Venim după o victorie muncită și meritată cu Călărașiul, chiar dacă ea a fost obținută în minutul 96. A fost mai bine așa, pentru că s-a terminat partida după acel gol. Trebuie să fim conștienți, și sunt sigur că băieții sunt conștienți, că ne așteaptă două jocuri foarte, foarte grele. Accidentați nu avem! Situația lui Blănaru e cunoscută. Să vedem dacă putem face ceva cu Filip Jazvic, să îl recuperăm până la ora jocului. În rest, toată lumea validă. I-am urmărit (n.a. pe cei de la ”U” Cluj). Chiar și în timpul campionatului am văzut câteva jocuri de-ale lor, cu Ripensia, cu Snagovul, cu Pandurii sau pe cel de la Clinceni. Important e să jucăm noi, chiar dacă va fi o atmosferă incendiară. Am jucat cu CFR-ul contra lor. Sunt sigur că vor avea mulți suporteri în tribună. Au niște suporteri minunați. Dar, partida se va juca pe teren și am mare încredere în băieții mei. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere să facem o partidă bună, să înscriem și să câștigăm”, a afirmat Miriuță într-o conferință de presă.

Dumitriu: ”Sperăm să scoatem o victorie la Cluj”

Lucian Dumitriu le-a mulțumit suporterilor, în conferința de presă, pentru susținerea de la ultimele jocuri disputate pe Stadionul ”Municipal”. Mijlocașul speră ca echipa sibiană să fie susținută și pe „Cluj Arena” de cât mai mulți fani și speră într-un rezultat pozitiv în meciul din prima manșă cu ”U” Cluj. „Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost aproape de noi. I-am simțit în meciurile astea, puține, câte au fost acasă. Îi așteptăm în număr cât mai mare. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper să scoatem un rezultat bun acolo, la Cluj. Important e să înscriem. Sperăm să scoatem o victorie la Cluj”, a spus Dumitriu.

Barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1 se dispută în dublă manșă. După meciul de duminică, de pe „Cluj Arena”, cele două echipe se vor reîntâlni miercuri, 12 iunie, de la ora 18:00, pe Stadionul „Municipal” din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus