X
995918-u-cluj

U Cluj nu se teme de Hermannstadt. ”Suntem obişnuiţi mai mult cu victoria decât ei”

Jucătorii clujeni vor avea primă de promovare de 15.000 de euro, iar aceștia susțin că pornesc cu prima șansă înaintea ”dublei” cu FC Hermannstadt. “Tradiţia e clar de partea noastră. Ei au avut multe meciuri cu echipe de Liga 1 dar nu au avut foarte multe rezultate pozitive. Suntem obişnuiţi mai mult cu victoria decât ei”, a declarat Octavian Abrudan, explicând pentru Telekomsport.ro de ce crede că Clujul va fi în Liga 1.

Universitatea Cluj așteaptă să revină în Liga 1 după o absenţă de patru ani, în care s-au zbătut prin ligile inferioare.

Pe de altă parte, antrenorul clujenilor, Bogdan Lobonț, spune că sibienii pornesc cu prima șansă. “Ne jucăm şansa. Suntem conştienţi că întâlnim o echipă puternică, pregătită de un antrenor cu experienţă. Ne jucăm şansa. Hermannstadt a făcut campionatul pe care l-a făcut în Liga 1 şi porneşte cu prima şansă. Lucrurile sunt foarte simple. Cariera mea şi viitorul meu nu depind de aceste două meciuri”, a spus Lobonț.

U Cluj – FC Hermannstadt se joacă duminică, de la ora 18:00

Sursa foto: gsp.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Nu ca clinceni și chindia…
  Si altele de liga a 2-a erau mai obișnuite cu victoria decât antepenultimii din liga 1 și nu au reușit sa promoveze niciodată, de când s-a introdus barajul asta.
  Sa stea liniștiți, o sa fie frumos sa se bata cu uta, petrolul, rapid, reșița, arges, poli tm pt promovare și sezonul viitor. Bine, și pentru noi ar fi, dar jucătorii de la hermannstadt au dovedit ca sunt luptători (chiar dacă sunt super slabi :)) . Ăștia de la u sunt obișnuiți cu victoriile ușoare.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact