X
Barna USR (6)

USR și PLUS încep demersurile pentru stabilirea candidatului comun la prezidențiale

USR urmează să discute astăzi, în ședința Comitetului politic de la Brăila, înființarea comisiei de negociere cu PLUS pentru desemnarea prezidențiabilului. USR urmează să stabilească și cine va face parte din acest for, transmite Mediafax. Sursele citate au declarat spun că reprezentanții USR urmează să decidă componența comisiei de negociere cu PLUS. Mai întâi, însă, în ședință se va vota organizarea acestei comisii. Încă din luna mai, Dan Barna, liderul USR, a anunţat că obiectivul USR-PLUS este ca într-un an şi jumătate să dea României un preşedinte şi primul ministru, dar şi primarul Capitalei.

Alte teme pe ordinea de zi de la Brăila sunt aderarea la noul grup politic european, în care se află și Guy Verhofstadt, fost lider ALDE european (din noul grup urmând să facă parte și formațiunea președintelui francez Emmanuel Macron), modificarea statutului partidului, pentru ca fiecare membru USR să poată vota alegerea președintelui și un al treilea punct este legat de evaluarea rezultatelor la alegerile europarlamentare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Da, da, funcții dintr-astea neimportante (na, de primarul București ni se rupe la restul, președintele nu prea are putere). Propuneți-va guvernarea, cu PNL.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nu,nu

  De ce cu pnl? Lasă PNLul sa guverneze acuma,și USR va guverna după ce câștiga alegerile.PNLul a promis ca ne scăpa de ciuma roșie,haideți la vot ca astia distrug Romania.Na,am votat,acum sa ne scape de ciuma roșie,ca asa au promis!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact