Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Borza, concediat de Dăncilă. ”Mai răruţ e mai drăguţ”

Borza, concediat de Dăncilă. ”Mai răruţ e mai drăguţ”

Fostul președinte al grupului Polisano, Remus Borza, urmează să fie demis luni din funcția de consilier pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, anunță Digi24. Borza va plăti astfel pentru o declarație pe care a făcut-o în cadrul unei emisiuni de televiziune. El a spus că Guvernul are mult prea multe ministere şi că ar trebui să renunţe la câteva dintre ele. „La Guvern trebuie să mai reducem din ministere. Mai răruţ e mai drăguţ. E mai eficient, mai rămân bani să facem şi o fabrică în România”, a spus Remus Borza.

Deputatul Remus Borza, ales pe listele ALDE, în județul Brașov, a fost desemnat în 30 mai consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate.

În august 2014, avocatul Remus Borza a fost numit preşedintele Polisano, un grup de 17 firme, pe atunci, cu activităţi în principal în industria medicamentelor. În anul precedent, Polisano realiza afaceri de peste 350 milioane euro. În 2014, Borza se afla în plină glorie și și-a creat mereu imaginea de salvator al companiilor românești, după ce a gestionat, sub forma de administrator judiciar, societatea de stat Hidroelectrica.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus