X
5dd01ab9e463700d716990e15e0dec50

U Cluj – FC Hermannstadt. S-au cumpărat toate biletele!

Oficialii Universităţii Cluj au anunţat astăzi că la meciul din această după-amiază va fi o asistență record pentru gazde.  “Ne mai despart doar câteva ore până la startul primei manșe a barajului de promovare / menținere în Liga 1, dintre Universitatea și FC Hermannstadt, iar pentru că e o zi de vară nebun de frumoasă la Cluj-Napoca și se anunță o audiență record pe stadion, vă recomandăm să țineți cont de câteva aspecte relevante: Încercați să ajungeți din timp la Cluj Arena (ora ideală: 16:30); Optați (și) pentru mijloacele de transport în comun (autobuz: linia 30, tramvai: linia 102); Locurile de parcare de la Cluj Arena sunt limitate”, se arată în anunț.

Coloana ”ultrașilor” din Cluj au străbătut orașul spre stadion, relatează Știri de Cluj. Fanii au cantat imnurile echipei dar au și au spart sticle  de bere într-un moment de euforie. Au fost și suporteri care au venit cu maturile și au făcut curat, relatează ziarul clujean.

FC Universitatea Cluj – FC Hermannstadt se joacă duminică, de la ora 18:00, în primul meci din cadrul barajului de promovare-retrogradare în Liga 1 Betano.

Foto: Stiri de Cluj

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact