X
furt masinuta

VIDEO Dreptate on-line. Se caută autorii a două furturi recente

Doi tineri sunt filmați în timp ce fură mașinuța electrică a unor copii. Altul, însoțit de un copil fură cu nonșalanță un portofel dintr-un magazin. Pentru ambele fapte, păgubiții caută autorii on-line, pe rețele de socializare.

Mașinuța electrică a unor copii a fost lăsată de către părinți lângă gardul casei, aflat în construcție. Imobilul este dotat cu camere de supraveghere, iar hoții sunt filmați în timp ce fură jucăria. ”Mașinuță furată. Vă rugăm să ne ajutați cu o informație în cazul în care o vedeți. Autorii au fost filmați și cazul a fost preluat de poliție. Avem filmări din două locații, deci autorii vor fi prinși fără probleme. Mulțumesc”, scrie pe Facebook sibianul păgubit.

furt masinuta 61910336_2176167852436331_3681140770603008000_o 62073089_2176167945769655_460935026918293504_o 62183170_2176168005769649_8706085149227352064_o

Un alt furt a fost filmat pe camerele de supraveghere, de această dată pe Bulevardul Victoriei, lângă parcul Sub Arini. Pe imagini se vede cum un bărbat își bagă capul pe fereastra chioșcului și întinde mâna după portofel. Într-o mână are o sticlă de alcool și pare că este însoțit de un grup mai mare, printre care și un copil.”Furt magazin Andiamo – Sibiu. Dorim detalii despre această persoană URGENT, daca vrei să ne ajuți. Distribuie! Dacă îl cunoști pe suspect, oferim recompensă pentru orice detaliu”, scrie în postare.

furt andiamo

În ultima perioadă zeci de furturi filmate cu camerele de supraveghere au fost postate pe Facebook, iar în multe dintre acestea autorii chiar au fost prinși.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  De ce nu ?

  Politia nu ii poate gasii dupa imagine=poza adica? Pentru ca LA POLITIE SUNT TOATE POZELE NOASTRE,DEOARECE AVEM BULETINE,nu merge identificat asa?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nu merge asa :) Poza ta nu este la politie daca nu ai cazier judiciar . (de amprente nici nu se pune vorba). Pana nu ai cazier judiciar , singura ta poza e aia din buletin sau alea pe care le postati pe facebook :) Politia Sibiu nu detine pozele a tuturor sibienilor intr-un dosar asa cum crezi tu . Avand in vedere ca toata lumea posteaza pe facebook poze , locuri unde au fost , ce au mancat , cand au avut ultimul scaun .. etc .. e mult mai usor sa se caute infractorii pe Facebook .

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cl.anul politic

  Numai hoții care operează în autobuze nu sunt prinși aproape niciodată și nici nu se ia vreo măsură de prevenție. În fiecare lună au loc zeci de furturi. E drept că mărimile nu iau niciodată autobuzul.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Idee

  Primăria a cumpărat anul trecut zeci de camere de luat vederi,ia sa le monteze și sa mai cumpere,sa nu existe stalp fără cel puțin 2 camere video! Asa cred ca va fi mult mai ușor de prins hotii: ii vezi de unde au ieșit, vezi nr mașinii cu care circula etc,deci ii poate politia identifica.Asa…dacă individul nu are cazier…vad ca_i foarte greu de prins. Cat despre dreptul la intimitate și alte prostii,intimitate acasă, pe strada,dacă nu ai nimic de ascuns nu vad de ce te_ar deranja camerele video.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Luca

  In perioada summit ului au fost montate camere ultraperformante . Banuiesc ca este o echipa care urmareste imaginile si actioneaza ca atare , sau ?! Sau sistemul este deja prafuit si fara niciun folos pentru comunitate ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact