Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO Dreptate on-line. Se caută autorii a două furturi recente

VIDEO Dreptate on-line. Se caută autorii a două furturi recente

Doi tineri sunt filmați în timp ce fură mașinuța electrică a unor copii. Altul, însoțit de un copil fură cu nonșalanță un portofel dintr-un magazin. Pentru ambele fapte, păgubiții caută autorii on-line, pe rețele de socializare.

Mașinuța electrică a unor copii a fost lăsată de către părinți lângă gardul casei, aflat în construcție. Imobilul este dotat cu camere de supraveghere, iar hoții sunt filmați în timp ce fură jucăria. ”Mașinuță furată. Vă rugăm să ne ajutați cu o informație în cazul în care o vedeți. Autorii au fost filmați și cazul a fost preluat de poliție. Avem filmări din două locații, deci autorii vor fi prinși fără probleme. Mulțumesc”, scrie pe Facebook sibianul păgubit.

furt masinuta 61910336_2176167852436331_3681140770603008000_o 62073089_2176167945769655_460935026918293504_o 62183170_2176168005769649_8706085149227352064_o

Un alt furt a fost filmat pe camerele de supraveghere, de această dată pe Bulevardul Victoriei, lângă parcul Sub Arini. Pe imagini se vede cum un bărbat își bagă capul pe fereastra chioșcului și întinde mâna după portofel. Într-o mână are o sticlă de alcool și pare că este însoțit de un grup mai mare, printre care și un copil.”Furt magazin Andiamo – Sibiu. Dorim detalii despre această persoană URGENT, daca vrei să ne ajuți. Distribuie! Dacă îl cunoști pe suspect, oferim recompensă pentru orice detaliu”, scrie în postare.

furt andiamo

În ultima perioadă zeci de furturi filmate cu camerele de supraveghere au fost postate pe Facebook, iar în multe dintre acestea autorii chiar au fost prinși.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

De ce nu ?

Acum 4 ani

Politia nu ii poate gasii dupa imagine=poza adica? Pentru ca LA POLITIE SUNT TOATE POZELE NOASTRE,DEOARECE AVEM BULETINE,nu merge identificat asa?
Raspunde

Calin

Acum 4 ani

Nu merge asa :) Poza ta nu este la politie daca nu ai cazier judiciar . (de amprente nici nu se pune vorba). Pana nu ai cazier judiciar , singura ta poza e aia din buletin sau alea pe care le postati pe facebook :) Politia Sibiu nu detine pozele a tuturor sibienilor intr-un dosar asa cum crezi tu . Avand in vedere ca toata lumea posteaza pe facebook poze , locuri unde au fost , ce au mancat , cand au avut ultimul scaun .. etc .. e mult mai usor sa se caute infractorii pe Facebook .
Raspunde

Cl.anul politic

Acum 4 ani

Numai hoții care operează în autobuze nu sunt prinși aproape niciodată și nici nu se ia vreo măsură de prevenție. În fiecare lună au loc zeci de furturi. E drept că mărimile nu iau niciodată autobuzul.
Raspunde

Idee

Acum 4 ani

Primăria a cumpărat anul trecut zeci de camere de luat vederi,ia sa le monteze și sa mai cumpere,sa nu existe stalp fără cel puțin 2 camere video! Asa cred ca va fi mult mai ușor de prins hotii: ii vezi de unde au ieșit, vezi nr mașinii cu care circula etc,deci ii poate politia identifica.Asa...dacă individul nu are cazier...vad ca_i foarte greu de prins. Cat despre dreptul la intimitate și alte prostii,intimitate acasă, pe strada,dacă nu ai nimic de ascuns nu vad de ce te_ar deranja camerele video.
Raspunde

Luca

Acum 4 ani

In perioada summit ului au fost montate camere ultraperformante . Banuiesc ca este o echipa care urmareste imaginile si actioneaza ca atare , sau ?! Sau sistemul este deja prafuit si fara niciun folos pentru comunitate ???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus