X
Confruntarea

Confruntarea șeicilor din Qatar la Astra Film Cinema

Dacă te întrebai cum își petrec timpul liber și cum își cheltuiesc averile șeicii din Qatar, joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema, filmul Confruntarea pătrunde în interiorul lumii suprarealiste a bărbaților bogați din deșertul arab.

Un avion privat de lux transportă câţiva şoimi, iar un ghepard îşi însoţeşte şeicul într-un Lamborghini. Zeci de mașini de teren traversează dunele spre locul unde va avea loc confruntarea. Populară în rândurile aristocraţiei medievale, vânătoarea cu şoimi este şi o activitate recreaţională a şeicilor înstăriți din Qatar, care se strâng în mijlocul deşertului la competiţii organizate pentru aceste păsări de pradă foarte costisitoare.
Cu o abordare stilistică de excepție, documentarul este o imagine subtilă a contradicției dintre tradițional și modern în societatea arabă.
Filmul Confruntarea este o viziune cinematografică inovativă a artistului vizual Yuri Ancarani, o construcție narativă vizuală a bogăției extreme și o configurație a opulenței pe fundalul deșertului. Documentarul va fi proiectat joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.

Confruntarea, regia Yuri Ancarani, Franța, Italia, 2016, 70 min.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 15 minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751 166 516.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Anonymus

    “Dacă care te întrebai… ” ce bine ca aveti un corector al redactiei care doarme… vai si amar de ea jurnalistica cu stiri copiate fara sa fie corectate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact