Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Ucigașul polițistului din Timiș găsit mort în celulă

Ucigașul polițistului din Timiș găsit mort în celulă

Bărbatul care săptămâna trecută a omorât un polițist în județul Timiș, a fost găsit spânzurat în celula unde se afla deținut.

Comform Poliţiei, la data de 10.06.2019, în jurul orei 06:40,  Ionel Marcel Lepa, cercetat pentru uciderea poliţistului din cadrul IPJ Timiş, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timişoara.
Un echipaj medical a constatat decesul la ora 7;15.
Vineri, Lepa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracţiunile de ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, după ce  l-a ucis pe poliţistul Cristian Anarhiei, aflat în misiune.
Lepa avea deja de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie. Pentru că s-a sustras de la executarea acestei pedepse, bărbatul a fost urmărit de poliţişti, iar în timpul acestei urmăriri l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Care Drepturi?

Acum 4 ani

Trăiască Miliția!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus