Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Suporterul care a lovit un jandarm la meciul U Cluj-FC Hermannstadt a fost prins. E acuzat de tentativă de omor

Suporterul care a lovit un jandarm la meciul U Cluj-FC Hermannstadt a fost prins. E acuzat de tentativă de omor

Suporterul acuzat că a aruncat un scaun către un jandarm şi l-a lovit în cap, la meciul de fotbal dintre echipele  „U” Cluj şi FC Hermannstadt, a fost săltat, marţi dimineaţă, de trupele speciale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Cluj, a fost identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Floreşti, judeţul Cluj, bănuit de ultraj asupra unui jandarm aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Tânărul, în timp ce se afla în tribuna stadionului unde se disputa meciul e fotbal dintre echipele ,,FC Universitatea Cluj-Napoca” şi ,,FC Hermannstadt”, a rănit un jandarm după ce ar fi aruncat cu un scaun înspre forţele de ordine.

Jandarmul a suferit leziuni în zona capului, lovitura primită determinând prăbuşirea acestuia la pământ, în stare de inconştienţă.

Iniţial, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracţiunii de ultraj, ulterior cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, cercetările continuând pentru ultraj sub forma tentativei la infracţiunea de omor.

Marţi dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători de acţiuni speciale, beneficiind de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale, l-au depistat pe tânăr pe raza localităţii Floreşti şi l-au condus la sediul unităţii de parchet pentru continuarea cercetărilor. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Jandarmul a fost transferat, luni, la Secţia de Neurologie a Spitalului Militar Cluj-Napoca. Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca au declarat, luni, că re-evaluarea CT nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariţia unor hematoame, care să necesite o intervenţie neuro-chirurgicală.

„Reevaluarea CT nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariţia unor hematoame, care să necesite o intervenţie neuro-chirurgicală. Comisia interdisciplinară, formată din medici neurologi şi neurochirurgi, atât ai SCJU, dar şi medici de la Spitalul Militar şi medici de unitate ai Jandarmeriei, a hotărât transferul pacientului, pentru monitorizare, în Secţia de Neurologie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca”, au spus sursele citate.

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manşă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus