Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Unul dintre cei mai bogați sibieni, proiect imobiliar uriaș în centrul Bucureștiului

Unul dintre cei mai bogați sibieni, proiect imobiliar uriaș în centrul Bucureștiului

Sibianul Aurel Muntean, omul de afaceri care deţine hotelul Împăratul Romanilor din Sibiu și magazinul Victoria de pe Calea Victoriei, intenționează să reia lucrările de la Hala Unirii din centrul Capitalei, din spatele magazinului Unirea, informează zf.ro.

Potrivit primăriei sectorului 3, în luna august a anului trecut, la solicitarea lui Lucian Mitariu, reprezentant al SC Minerva - Galeriile Comerciale, a fost emisă o autorizaţie pentru „Intrare în legalitate - modificări inte­rioare/exterioare, reconfigurare, extindere corp C1, schimbarea funcţiunii - Centru de Afaceri Unirea“. Proiectul va avea şapte niveluri, dintre care două în subteran, un parter şi patru etaje supraterane.

Ultima ştire cu privire la Hala Unirii, care alături de cel din Pantelimon erau singurele „circuri ale foamei“ finalizate în Bucureşti înainte de 1989, este din 2012, când proprietarul anunţa că va transforma clădirea într-un centru comercial. La câteva luni de la acel anunţ însă, lucrările au fost oprite, mai informează zf.ro.

Zona Unirii a intrat în ultimii 3 ani din nou în atenţia dezvoltatorilor imobiliari, după ce tot pe bdul Coposu belgianul Yves Weerts a finalizat în vara anului trecut clădirea de birouri Unirii View, iar la începutul acestui an grecii de la Day Group au livrat clădirea Day Tower de lângă Tribunalul Bucureşti de pe Bdul Unirii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

18 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tihon Vecerzan

Acum 4 ani

Domnul Relu, alaturi de ceilalti mari investitori sibieni: dl. ing. Carabulea, dl. Ciolan, dl. Ghise, dl. Domnariu, sunt romani sibieni de-ai nostri, din neamul romanesc, oameni destoinici, gospodari care au plecat de jos si au pus ban pe ban si au realizat multe in viata pentru Romania! Sunt vanati de corporatii si straini doar pentru ca sunt romani din poporul nostru romanesc!
Raspunde

realistul

Acum 4 ani

Poate ca au realizat multe, dar pt. ei, nu pt. Romania, nici pt. romani...
Raspunde

comersantul

Acum 4 ani

Dar magazinul Dumbrava nu este tot al domniei-sale? Ce magazin! Toate ramase din 1978 cand a fost inaugurat. Nicio imbunatatire. Bani multi pe chiria spatiilor, marfa ca in targul porcilor. Halal!
Raspunde

Jean Luc

Acum 4 ani

Magazinul dumbrava e de fapt o masina a timpului. Cand intri ajungi direct in anii ’80.
Raspunde

A

Acum 4 ani

Chiriile de la Dumbrava se duc pentru proiectele din Bucale. Dupa ce stoarce si ultima ramasita de bani pe care ii poate lua de pe urma magzinului, il va lasa in paragina daca nu il vrea nimeni. Oricum, si in momentul actual, Dumbrava e destul de jalnica.
Raspunde

nelu

Acum 4 ani

acum doi ani am fost in Romania am fost casati la imparatul romaniilor dar pot sa spun lucruriile lasa de dorit geamuriile usiile baia fara dusi greu de folosit ari fi ibine daca sari investii si acolo nu numai Profit.
Raspunde

basaBuli

Acum 4 ani

...pai asta i Relu al nost !
Raspunde

Kaiser

Acum 4 ani

Iti dai seama de individul asta numai cand te gandesti ca Imparatul Romanilor a fost un hotel de referinta in imperiu, un exemplu al arhitecturii vieneze si vezi cum arata acum, de cand este in proprietatea acestui roman, cand putea fi o bijuterie a Sibiului. Multumim, marea unire!
Raspunde

sibianul realist

Acum 4 ani

Problema nu este ca e roman, problema e ca nu se implica sau nu baga bani in el, asteapta doar sa scoata!
Raspunde

daniela

Acum 4 ani

No, nu amesteca toti romanii in aceeasi oala. Cat despre imperiu ..... intr-adevar, multe a facut cu aurul din Transilvania
Raspunde

Cetățean

Acum 4 ani

Cum e asta :emiterea de autorizație pentru întrarea în legalitate???? Asta fac marii noștri "afaceriști" încalcă legea și apoi cu complicitatea autorităților obțin autorizațiile pe ce au construit, nu pe proiectul avizat. RUȘINE!! ȘI noi ne dam pe spate de asa bogăție rezultata din hoție.
Raspunde

Albu

Acum 4 ani

Tot ce are Munteanu arat dezolant,Dumbrava,Imparatu,strica imaginea Sibiului.
Raspunde

tanti marioara

Acum 4 ani

Pacat de aceste simboluri ale SIbiului! Îl invit pe dl. Munteanu sa viziteze magazinul Star din Brasov, fostjul lor magazin universal, sa vada acolo nivel si marfa...
Raspunde

Stoica Mircea

Acum 4 ani

Nu investeste in Sibiu. Vezi hotelul din Poiana Brasov imparatul Aurelius.Cate apartamebte are si la ce prturi.
Raspunde

daniela

Acum 4 ani

Hmmm, astea ''privatizari '' care ar trebui verificate! Evident, nu in viata asta, si clar nu in Romania!
Raspunde

gospodina

Acum 4 ani

Vorbiti de circuri ale foamei din epoca Ceausescu! Acum e plin peste tot de circuri ale foamei> te duci la Carrefour, mancare, te duci la Auchan, la fel... Pe unde mergi toata lumea infuleca. Astea nu-s tot circuri ale foamei? Doar cupola ca in Piata Unirii lipseste, in rest... e cam la fel... A, si mancarea e mult mai nesanatoasa!
Raspunde

Leonard

Acum 4 ani

Să demoleze țigănia de magazin Dumbrava și să construiască unul la standarde europene.
Raspunde

Din Sistem

Acum 4 ani

Nu se demoleaza niciun magazin Dumbrava atat timp cat cotizatiile tacite catre "partidul care conteaza" din Sibiu continua. Poate unii vor sarii cu: " daca stii ceva dute la DNA".... REPLICA anticipata: "DNA se ocupa doar de cei unde au permisiunea sa ancheteze. Aici inca nu este unda verde". Din sistem
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus