Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

VIDEO Manevră riscantă la trecerea peste calea ferată: „Își riscă viața proprie și a celor transportați”

VIDEO Manevră riscantă la trecerea peste calea ferată: „Își riscă viața proprie și a celor transportați”

Un șofer sibian a preferat să-și riște viața în loc să aștepte câteva minute. La trecerea peste calea ferată, de la Aciliu, acesta a trecut în viteză deși semaforul era roșu, fiind surprins cu telefonul mobil de un cititor Turnul Sfatului. 

Șoferul inconștient ar fi trecut cu exact un minut înainte ca trenul să treacă prin acea zonă, explică cititorul care ne-a trimis scurta filmare.

 

„Filmarea a fost realizată azi în jurul orei 13:00. Manevra a fost destul de riscantă, pentru că după un minut a trecut trenul. Vizibilitatea acolo este spre 0, e plin de tufișuri și copaci, iar pentru a trece linia individul s-a urcat aproape pe linie”, spune șoferul.

 

Potrivit polițiștilor sibieni, în primul rând, persoana în cauză își riscă viața proprie și a celor transportați, iar în al doilea rând riscă o amendă între 580 și 725 de lei și suspendarea dreptului de a conduce 30 de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2140

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus