X
WhatsApp Image 2019-06-11 at 1.20.24 PM

VIDEO Se lucrează intens pe Transfăgărășan. „Curățarea zăpezii este doar primul pas”

Muncitorii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov continuă lucrările pe Transfăgărășan, pentru ca drumul de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac să poată fi deschis până la 1 iulie.

Mai multe parapete au fost distruse de avalanșe, pe DN7 C Transfăgărășan, problemă la care se va lucra după ce muncitorii înlătură zăpada de pe drum, arată reprezentanții DRDP Brașov.

„În acest moment se lucrează la eliberarea unui sens până sus, astfel încât utilajele să poată acționa mai ușor. Treaba merge destul de greu pentru că e stratul destul de gros, ajungând și la șase metri pe alocuri. Curățarea zăpezii este însă doar primul pas – trebuie refăcute parapetele rupte de avalanșe, trebuie să mai montam semnalizarea demontată toamna trecută, să vedem dacă va fi nevoie de ceva plombări la asfalt și așa mai departe”, transmite Robert Elekes, DRDP Brașov.

Momentan, cu mașina se poate urca până la Bâlea Cascadă, până unde drumul este în stare bună, fără zăpadă. De la Bâlea Cascadă până la Bâlea Lac se poate urca doar cu telecabina.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact