X
PTQ0MCZoYXNoPWM2OGNiYTJlYzIzMTMyYzBjNzI0ZmZjMzA1MjdmOWEx.thumb

Viral pe internet: Ceartă în CFR. O femeie este dojenită de o tânără, pentru că scuipă semințe pe jos

Un filmuleț în care o femeie mai în vârstă este certată de o tânără pentru că scuipă coji de semințe pe jos într-un tren CFR a ajuns subiect disputat la nivel național, după ce tânăra justițiară a postat pe Facebook întreaga întâmplare.

„Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?”, îi spune tânăra, citată de Digi24.

În loc să își ceară scuze și să adune semințele, femeia apostrofată alege să o certe pe tânără. „Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine”, îi spune aceasta.

În doar câteva zile, postarea a strâns 711 reacții, peste 450 de comentarii și 1.327 de distribuiri.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Chiar asa! Se ia de o femeie simpla, cu batic. Dar ar fi avut curaj sa se ia si de un negricios care asculta manele la maxim? ma indoiesc ca ar fi fost tot la fel de viteaza si de vocala!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ilie

  are perfecta dreptate cai face observatie ,dupa aia tot voi strigati ca nu este curatenie ce sa invete tinerii de asa fel de persoane.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  @tanti marioara
  Asa si? Bine ca s-a luat măcar de asta. Asa înțelegeți voi echitatea? Dacă nu ai curaj sa te iei de unul fioros care face ceva urat, atunci sa nu te iei de nimeni? :)) distruși mai sunteți.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Mai, daca ai curaj, ai intotdeauna! S-a luat de tanti aia cu batic pt. ca si-a dat seama ca e o femeie simpla si ca nu va avea replica in fata ei. Asta-i toata filosofia. As fi vrut sa vad daca un tuciuriu ar fi aruncat coji de semninte pe jos tot asa ar fi procedat? Duduile astea cred ca ele au inventat mersul pe jos…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2 tate de piata,ce pretentii sa ai

  Ia uite votantii PNL! Pietarii astia BISNITARI toti sunt PNListi,ca le dau primarii(PNListi)certificate false de producator.Ca sa aiba ce scrie la pfa-uri ca maram de unde au produsele.Te ia cu greturi ce se intampla….Nimeni nu verifica ce au asazisii tarani in terenuri si cand,dar le sriu pe producator cate in luna si in stele.Pnlistii astia ne omoara cu zile prin pesticidele,insecticidele si alte asemenea,pe care le aplica dupa gandirea lor precara.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Te-ai certat cu oglinda?

   Ce are PNL-ul cu …prefectura?Vorbele tale n-au nimic cu subiectul…Poate doar gandirea precara..a ta.Sau ai fost beat sau nebun!Mergi la un medic pana nu e prea tarziu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact