X
ploaie furtuna  (7)

Ziua și atenționarea meteo: Cod galben de ploi în tot județul

Întreg județul Sibiu se află astăzi sub atenționare de tip cod galben de ploi puternice și vijelii, informează meteorologii.

”Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15… 25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor și serilor”, au transmis meteorologii.

Codul galben este valabil între orele 10:00 – 23:00, în cursul zilei de marți, 11 iunie.

„Vor fi intervale cu manifestări de instabilitate atmosferică. Astfel, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20… 25 l/mp, iar izolat 40… 50 l/mp”, au mai transmis meteorologii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact