Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

ACTUALIZARE Accident grav la intrarea în Sibiu

ACTUALIZARE Accident grav la intrarea în Sibiu

Actualizare:

Șoferul din cauza căruia s-a produs accidentul se află într-o avansată stare de ebrieritate. Polițiștii l-au pus să sufle în fiolă, rezultatul fiind mai mult decât concludent:

WhatsApp Image 2019-06-12 at 16.18.39 WhatsApp Image 2019-06-12 at 16.10.48

Bărbatul are 51 de ani și este sibian.

Știre inițială:

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 1, la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Vâlcea.

Polițiștii ajunși la fața locului au blocat circulația. Din primele informații se pare că un șofer care circula cu viteză a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un gard, apoi a ricoșat în separatoarele de sens.

”Șoferul unui autoturism condus spre Sibiu derapează, intră în coliziune cu un gard din partea dreaptă și apoi cu separatoarele de sens”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

O pasageră în mașina avariată primește îngrijiri medicale de urgență la fața locului și va fi transportată la spital pentru analize amănunțite.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

...

Acum 4 ani

Bune și separatoarele de sens, câteodată. Daca ar tine și loc de creier...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cris

Acum 4 ani

Nu am să înțeleg niciodată de ce in ziare sau televiziune sunt astfel de articole : accident rutier in stânga, accident rutier in dreapta . Sunt necesare astfel de informații? Cu ce folosesc la dezvoltarea sau îmbunătățirea societății, culturii, mediului înconjurator etc . pe cine interesează cine este rănit sau mort in accident rutier ? Si de ce sa ne intereseze ? Ce avem de câștigat din aceste știri ? Înțeleg orice anunț despre aproape orice , dar cu accidentele rutiere nu am sa înțeleg niciodată ! Nu înțeleg cum aceasta informație poate fi utilă creierului uman? Singura Tristețe si posomorâre pentru mine personal este numărul animalelor care mor in accidente rutiere produse de oameni . Bietele animale merită o moarte mai buna decât lovite de niște metaluri urate si zgomotoase conduse de cretini.
Raspunde

Gheorghe

Acum 4 ani

Pentru Cris: Cred ca nu ai inteles nimic. Si nici nu înțelegi! În condițiile în care se circulă cum se circulă ( adica iresponsabil, de multe ori, vezi cazul de fata) asemenea stiri poate ii pun pe gânduri pe cei care se suie la volan. Eu nu inteleg altceva: de ce la scoala de șoferi nu sunt învățați cundusul preventiv, respectul pentru ceilalți, abilitatea de a anticipa. Numai sa tii volanul in mina si sa apeși pe pedala este criminal de puțin. Rezultatul se vede. Nu inteleg de ce nu se suspendă definitiv permisul daca șoferul a omorât din culpă oameni. Ce ce nu este prevăzut în lege ca de la o alcolemie de x g la sută, se suspendă permisul pe...ani!.Dacă pedepsele ar fi mai mari, nu ar mai fi ( atatea) accidente. De ce nu sunt penalizati factorii responsabili pentru neconstrucția de autostrăzi. Caci daca se respectau programele de guvernare si aveam autostrazile promise, nu mai mureau sau nu mai erau schiloditi atatia oameni.
Raspunde

Ops

Acum 4 ani

Ai dreptate " Cris " , nu cred ca sunt utile aceste informații cu oameni beți la volan care fac accidente, decat daca in fotografii vezi masina prietenului tau sau ceva de genul asta si asa afli mai repede ce a pățit. Dar sa scrii de animale si alte lucruri .... Ai cam dat-o in bara. ..... parerea mea.
Raspunde

Florinmosu

Acum 4 ani

Pt cris bine că sunt utile știrile care anunță ca un câine de luptă atacă un câine vagabond....
Raspunde

IOO

Acum 4 ani

"...stare de ebieritate. "??!! Voi cititi VREODATA textul inainte sa postati?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus