X
autobuze noi Tursib traseu (20)

De azi, autobuzele Tursib au internet Wi-Fi gratuit pentru călători

Viteze de până la 500 de Mbps, în toate autobuzele, este promisiunea făcută de inițiatorii instalării de internet Wi-Fi, gratuit.

Rețelele Wi-Fi din autobuzele sibiene au devenit funcționale de miercuri, anunță Continental Sibiu și Orange România, cele două companii care au contribuit la acest sistem. “Inițiativa aparține Continental Sibiu și contribuie la dezvoltarea strategiei de smart city a orașului, informațiile soluțiilor puse la dispoziție putând fi folosite pentru dezvoltarea altor soluții de oraș inteligent. Soluția Orange oferă opțiunea de a obține statistici anonimizate de utilizare a serviciului, precum numărul de accesări în timp real și istoric, evoluția traficului în diferite perioade din an și informații demografice despre călători“, se arată într-un comunicat emis de Continental, grupul care deține la Sibiu cea mai mare fabrică, atât din punctul de vedere al cifrei de afaceri, cât și al numărului de angajați.

“Traficul de internet este filtrat prin serviciul Business Internet Security, pentru a limita riscurile de securitate și utilizarea abuzivă a rețelei“, comunicat Continental Sibiu

Rețeaua Wi-Fi din autobuzele Tursib poartă numele “Continental“, iar accesul este liber, fără a fi restricționat de vreo parolă. Rolul aceste rețele este și acela de a încuraja dialogul dintre autorități și comunitate. “Primăria și Tursib pot interacționa cu cetățenii prin transmiterea de informații de interes public și prin publicarea de sondaje de opinie în portalul de acces Wi-Fi, direct pe ecranele dispozitivelor mobile, încurajând dialogul dintre autorități și comunitate“, mai arată sursa citată.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Relucu Giupana

  Solutie interesanta pentru cei care nu isi permit sa steie pe netul de pe cartela de mobil, un cost de cateva zeci de euro bagandu-i in faliment. Pentru ceilalti, absolut inutila.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Shadow

  @Relucu Giupana
  Poate-ți vin omuleți de prin alte părți. De exemplu zilele trecute am descurcat-o pe una din Hong-Kong că nu-i mergea telefonul și nu știa cum să ajungă la gară. Orice se face trebuie să bagăm de vină.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact