X
Raluca Turcan

Moțiunea de cenzură a fost depusă. ”Oamenii vor imediat schimbarea acestui guvern”

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a anunțat astăzi că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost înregistrată. ”Această moțiune este un demers al opoziției unite și expresia faptului că noi am înțeles pe deplin mesajul dat de cetățeni la alegerile și la Referendumul din 26 mai. Oamenii vor imediat schimbarea acestui guvern. Moțiunea depusă astăzi este moțiunea tuturor cetățenilor care au spus un DA răspicat la vot pentru o Românie normală și care au respins categoric discursul şi acţiunile anti-europene şi anti-justiţie ale PSD. Am convenit să mergem pe trei mari direcții, care au susținere din partea tuturor semnatarilor:
Blocarea premeditată a votului în diaspora de către Guvernul Dăncilă; Abuzul de ordonanțe de urgență; Politizarea justiției și slăbirea instituțiilor statului. Parlamentarii care vor cu adevărat să scape de guvernarea PSD-ALDE, pot demonstra acest lucru prin vot”, a anunțat deputatul liberal.

Raluca Turcan a făcut cu această ocazie un apel la toți ”parlamentarii de bună-credință” din toate partidele politice să facă un mare bine României și să voteze această moțiune de cenzură. 

Moțiunea de cenzură poartă denumirea ”Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!”și a fost semnată de 173 de senatori și deputați de la PNL, USR, PMP, UDMR și deputați neafiliați.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  DA

  FOARTE BINE,asa trebuie,sa vina PNL la guvernare,ca ei ne-au promis ca ne scapa de astia,ei au castigat alegerile,care chiar daca au fost ptr europarlamentare,oamenii au exprimat clar ca nu mai doresc nicidecum guvernarea psd! Sa dea Dumnezeu sa reuseasca si SA GUVERNEZE EI!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Eka

   Serios ? Esti pe bune sau esti la servici ?
   Mai lipseste sa ne canti o oda partidului.
   Evident PNL e o optiune mai buna decat PSD , si ar fi o optiune mult mai buna fara personaje ca Turcan sau Neagu( vorbesc la nivel de judet )
   Turcan a studiat la MOSCOVA si nu a lucrat decat la stat in functii caldute. Ce a realizat d-na Turcan si ce anume din activitatea ei o recomanda ca lider liberal ? Mi-ar place sa vad niste oameni de formatie liberala reprezentand dreapta liberala. Din pacate PNL in Sibiu ( si in tara) e de prea multe ori folosit de oportunisti fara crez politic sau moral ca rampa de acces la functii publice si contracte cu statul.
   Desi sansele sunt mici sper sa treaca motiunea .

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Meka

    Cred ca tu esti la servici. cred ca urmaresti zilnic toate comentariile de la toate articolele si raspunzi doar celor care deranjeaza pe fuhrerul dumnitale.Cred ca esti sa sugerezi/manipulezi prin talentul dialogului si sa aduci oamenii la concluziile pe care le vrei.Mai cred ca esti de partea pnl.De aceea te-a deranjat primul comentariu: ca daca se adevereste si vor guverna pnl, se va vedea ca nu sunt capabili,si vor disparea din peisajul politic.Cred. Suntem liberi fiecare sa credem ce vrem si sa ne exprimam.Daca nu se doreste asta,atunci ziarul/siteul sa nu publice comentarii! Cred ca sigur o sa imi raspunzi :)))

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact