Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Moțiunea de cenzură a fost depusă. ”Oamenii vor imediat schimbarea acestui guvern”

Moțiunea de cenzură a fost depusă. ”Oamenii vor imediat schimbarea acestui guvern”

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a anunțat astăzi că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost înregistrată. ”Această moțiune este un demers al opoziției unite și expresia faptului că noi am înțeles pe deplin mesajul dat de cetățeni la alegerile și la Referendumul din 26 mai. Oamenii vor imediat schimbarea acestui guvern. Moțiunea depusă astăzi este moțiunea tuturor cetățenilor care au spus un DA răspicat la vot pentru o Românie normală și care au respins categoric discursul şi acţiunile anti-europene şi anti-justiţie ale PSD. Am convenit să mergem pe trei mari direcții, care au susținere din partea tuturor semnatarilor: Blocarea premeditată a votului în diaspora de către Guvernul Dăncilă; Abuzul de ordonanțe de urgență; Politizarea justiției și slăbirea instituțiilor statului. Parlamentarii care vor cu adevărat să scape de guvernarea PSD-ALDE, pot demonstra acest lucru prin vot”, a anunțat deputatul liberal.

Raluca Turcan a făcut cu această ocazie un apel la toți ”parlamentarii de bună-credință” din toate partidele politice să facă un mare bine României și să voteze această moțiune de cenzură. 

Moțiunea de cenzură poartă denumirea ”Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!”și a fost semnată de 173 de senatori și deputați de la PNL, USR, PMP, UDMR și deputați neafiliați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

DA

Acum 4 ani

FOARTE BINE,asa trebuie,sa vina PNL la guvernare,ca ei ne-au promis ca ne scapa de astia,ei au castigat alegerile,care chiar daca au fost ptr europarlamentare,oamenii au exprimat clar ca nu mai doresc nicidecum guvernarea psd! Sa dea Dumnezeu sa reuseasca si SA GUVERNEZE EI!
Raspunde

Eka

Acum 4 ani

Serios ? Esti pe bune sau esti la servici ? Mai lipseste sa ne canti o oda partidului. Evident PNL e o optiune mai buna decat PSD , si ar fi o optiune mult mai buna fara personaje ca Turcan sau Neagu( vorbesc la nivel de judet ) Turcan a studiat la MOSCOVA si nu a lucrat decat la stat in functii caldute. Ce a realizat d-na Turcan si ce anume din activitatea ei o recomanda ca lider liberal ? Mi-ar place sa vad niste oameni de formatie liberala reprezentand dreapta liberala. Din pacate PNL in Sibiu ( si in tara) e de prea multe ori folosit de oportunisti fara crez politic sau moral ca rampa de acces la functii publice si contracte cu statul. Desi sansele sunt mici sper sa treaca motiunea .
Raspunde

optimistul

Acum 4 ani

Da, dar una e sa vrei, alta e sa poti, stimata dna Wilma Flinstone...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus