Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Restricții în trafic și închiderea unor parcări pentru buna desfășurare a evenimentelor din oraș

Restricții în trafic și închiderea unor parcări pentru buna desfășurare a evenimentelor din oraș

Comisia de Circulație întrunită în ședință în data de 12 iunie a aprobat o serie de restricții în trafic pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor din oraș: 

  • Închideri de trafic și parcări pentru desfășurarea meciului de fotbal al echipei sibiene din 12 mai. Pentru buna desfășurare a acestui meci, Comisia de Circulație a aprobat închiderea temporară a circulației pe strada Octavian Goga, între orele 16 și 21, pe tronsonul cuprins între străzile Nicolaus Olahus și Dimitrie Anghel. De asemenea, în cursul zilei, până la ora 21, vor fi închise parcările de pe acest tronson, dar și cele din fața Stadionului Municipal, pe Aleea Mihai Eminescu.
  • În data de 13 iunie, la Instituția Prefectului Județului Sibiu de pe strada Andrei Șaguna se va desfășura cea de-a XXII-a ediție a Comisiei guvernamentale româno-germane pentru problematica etnicilor germani din România. Pentru buna desfășurare a acestui eveniment cu participare la nivel înalt, în urma unei solicitări din partea Instituției Prefectului, Comisia a aprobat eliberarea a 25 de locuri de parcare în parcarea de pe strada Mitropoliei, pe tronsonul dintre străzile Andrei Șaguna și Ioan Lupaș în ziua de joi, 13 iunie, în intervalul orar 00.00-17.30.
  • În zilele de 15 și 16 iunie vor avea loc manifestări religioase ale membrilor „Oastei Domnului” prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor. Participanții la procesiune vor parcurge pe jos un traseu stabilit după cum urmează, urmând să ocupe o bandă de circulație:
 - sâmbătă 15 iunie, de la ora 17.30 pe traseul: str. Charles Darwin - str.Turismului- șos.Alba Iulia - str.Bastionului - str.Ioan Lupaș - str.Mitropoliei.

- duminică, 16 iunie, începând cu ora 6.30 pe traseul: str. Charles Darwin-str.Alpinismului-șos.Alba Iulia - str.Tudor Arghezi - str.Transilvaniei - bulevardul Victoriei - str.Avrig - str. Octavian Goga - str.Bahluiului - Calea Dumbrăvii - Cimitirul Municipal.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în zona coloanei.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus