X
62334263_581758415680670_4286826194080366592_n

Suporterii FC Hermannstadt, mesaj de susținere pe Podul Minciunilor

Fanii echipei de fotbal FC Hermannstadt au postat azi-noapte pe Podul Minciunilor un mesaj de susținere pentru fotbaliști cu ocazia marelui meci de astăzi.

Astăzi, de la ora 18:00, FC Hermannstadt joacă pe stadionul municipal din Sibiu cu Universitatea Cluj, în returul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. În meciul tur FC Hermannstadt a câștigat cu 2 la 0 la Cluj-Napoca. Toate biletele s-au vândut deja, iar în oraș astăzi sunt așteptați un număr însemnat de suporteri clujeni.

”12.06 – ZI DE SĂRBĂTOARE. SIBIUL RĂMÂNE ÎN FOTBALUL MARE”, au transmis suporterii de pe simbolul Sibiului, din Piața Mică. Mesajul a fost preluat rapid și s-a răspândit în mediul online.

La prima oră a dimineții bannerul nu mai era.

62394870_581758469013998_6461366220489752576_n

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hermanndorf

  Eu si alti 6 colegi de serviciu abia ce am mai gasit bilete la acest meci, dar la inelul al treilea de la tribuna a 2-a. E cam sus, dar sper sa ne bucuram de inca o victorie a baietilor. Multumim Primariei Sibiu, societatilor de constructii locale si in general, seriozitatii administratiei sibiene pentru noul stadion cu cele mai moderne facilitati si multumim pentru respectul aratat comunitatii sibiene! Mandru ca sunt sibian!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rammstein

  poate anul asta pana in septembrie sa fie gata adevaratul stadion..!!!…apropo in gara il asteapta la informatii biletul pentru budapesta…!!!…este acolo de trei saptamani…trebuie sa se prezinte cu CI….
  auf wiedersehen…!!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   d

   Pana in septembrie ?! Glumesti ! Cel putin 1-2 ani va mai dura pana stadionul va fi cum trebuie sa fie un stadion. Problema e ca nu putem juca acasa in noul sezon fara gazon cu drenare si incalzire(conform LFP)… Acum se liciteaza pt el..se va instala prin septembrie-octombrie..pana atunci vom juca in deplasare iarasi.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  “Sibiul ramane in fotbalul mare” – sa speram ca locatia unde e afisat mesajul, podul “Minciunilor”, nu va fi de rau augur :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact